Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Στο e-mail θα μας έρθει η "λυπητερή" του ΕΝ.Φ.Ι.Α.


Ηλεκτρονικά οι ειδοποιήσεις για τον φόρο ακινήτων

Εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων θα λάβουν μέχρι το τέλος του μήνα ειδοποίηση μέσω e-mail, προκειμένου να πληρώσουν τον φόρο ακινήτων που τους αναλογεί

Ηλεκτρονικά θα έρθει η «λυπητερή» για τον φόρο ακινήτων σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες, οι οποίοι μέχρι το τέλος του μήνα θα κληθούν να πληρώσουν τον φόρο που τους αναλογεί.

Τα ειδοποιητήρια του φόρου δεν θα σταλούν ταχυδρομικά και έτσι οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να αναζητήσουν στο....... Taxisnet τα εκκαθαριστικά σημειώματα για την καταβολή του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση των εκκαθαριστικών θα γίνει στα μέσα Ιουνίου και οι υπόχρεοι θα λάβουν e-mail από το υπουργείο Οικονομικών, που θα τους καλεί να τα τυπώσουν και να καταβάλουν τον φόρο μέσω τράπεζας είτε εφάπαξ με 1,5% έκπτωση, είτε με 6 μηνιαίες δόσεις.

Η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί ως τις 31 Ιουλίου, προθεσμία που συμπίπτει και με την καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος.

Σημειώνεται πως όσοι δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη ηλεκτρονικά ακίνητα και αγροτεμάχια στο Ε9, μπορούν να το κάνουν χωρίς πρόστιμο, λόγω της άτυπης παράτασης που έχει δοθεί από το ΥΠΟΙΚ.

forologikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨