Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Μεγάλες οι κρατήσεις στο Μέρισμα Ιουλίου λόγω του Ν.4093/12


Έλεος!!! 
Ούτε φιλοδώρημα πλέον το Μέρισμα & ΕΚΟΕΜΑ μηνός Ιουλίου ΄14!!! Κάθε μήνα και λιγότερα. Ο πλήρης εξευτελισμός του Αποστράτου.

Ψίχουλα το μέρισμα Ιουλίου όπως αναρτήθηκε στην εφαρμογή του Μ.Τ.Α.
Μεγάλες οι αναδρομικές κρατήσεις για προηγούμενους μήνες, αλλά και του τρέχοντος μηνός Ιουλίου με ποσά που αφαιρούνται  ληστρικά λόγω του καταραμένου Ν.4093/12 που κλέβει τις ζωές των παιδιών μας και τις δικές μας εδώ και δύο (2) χρόνια. 
Τα ποσά σύμφωνα με......
αρκετά μηνύματα συναδέλφων όπως μας ενημέρωσαν κυμαίνονται από 20 έως 60 ευρώ λιγότερα σε σχέση με την πληρωμή Μαΐου΄14 ενώ η διαφορά με τον προηγούμενο μήνα Ιούνιο είναι από 25 έως 50 ευρώ λιγότερα ανά βαθμό.

Δείτε το μέρισμα σας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨