Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

ΚΕΔΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ 2014


Δυνατότητα παραθερισμού με τροχόσπιτο ή σκηνή

Σύμφωνα με την Φ 705/ΑΔ 1710/6-5-2014/ 113ΠΜ καθορίστηκαν οι περίοδοι παραθερισμού στο ΚΕΔΑ Ν Ποτίδαια που ειναι:.....


1 Περίοδος Α από 16/6/2014-11/7/2014
2 Περίοδος Β από 12/7/2014 -8/8/2014
3 Περίοδος Γ από 9/8/2014-7/9/2014

Η λειτουργία περιλαμβάνει δυνατότητα παραθερισμού με τροχόσπιτο ή σκηνή διάθεση εξοπλισμού παράλιας και κοινοχρήστων χώρων , καθώς και παρεχόμενες ευκολίες κυλικείου και ψησταριάς . Κατά την θερινή περίοδο θα διατεθούν 27 θέσεις για τροχόσπιτα (εκ των όποιων 2 για Ανώτατους Αξκους) και δύο (2) σκηνές .

Τονίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση παραθερισμού στο ΚΕΔΑ Ν Ποτιδαίας είναι ο μη προγραμματισμός για παραθερισμό σε αλλά ΚΕΔΑ της ΠΑ η των λοιπών κλάδων των Ε.Δ.
Το ύψος του ενοικίου καθορίζεται στα τρία (3) ευρώ ανά ημέρα.
Δικαιουμένου παραθερισμού είναι :
οι ε.ε Άξκοι , Ανθστες, Υπξοι της ΠΑ που υπηρετούν σε Μονάδες του Ν Θεσσαλονίκης.
Στελέχη εν αποστρατεία.
Μέλη οικογενειών των στελεχών που αποβίωσαν εφόσον κατοικούν στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
Πολιτικοί Υπάλληλοι που υπηρετούν στον Ν Θεσσαλονίκης.
Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό των άλλων Κλαδών των ΕΛΔ και κοινών Σωμάτων που είναι σε μονάδες της ΠΑ και εδρεύουν στον Ν Θεσσαλονίκης.
Εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις είναι δυνατόν να καλυφτούν και με προσωπικό των ανωτέρω παραγράφων εκτός Νομου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨