Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του Σ.Α.Σ.για την αλλαγή του τρόπου εκλογής του Δ.Σ της ΕΑΑΑ και των Παραρτημάτων

Αθήνα 13 Μαΐου 2014

Αρ. Πρωτ. 198

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 στα γραφεία του Συλλόγου Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α συνήλθαν τα ακόλουθα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Α.Σ.......
Δ. Φαλτάιτς, Ν. Βούλγαρης, Α. Ποταμίτης , Δ. Παναγιώτου, Δ. Δήμου, Χρ. Δούρος, Ι. Αμουτζόπουλος και Κ. Αναγνωστόπουλος, οι διατελέσαντες Πρόεδροι του Συλλόγου Γ. Εμμανουηλίδης, Γ. Γονατάς , Π. Πλατάνας καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Α. Ανδρικόπουλος και Ηλ. Σβάρνας.
Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η φερόμενη πρόθεση του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Δ.Σ της ΕΑΑΑ για αλλαγή του τρόπου εκλογής του Δ.Σ της ΕΑΑΑ και των Παραρτημάτων, ανατρέποντας έτσι την από του 1992 απόφαση του τότε Δ.Σ της ΕΑΑΑ για δημοκρατική ανάδειξη των μελών του Δ.Σ της ΕΑΑΑ και των Παραρτημάτων της, από τους πλειοψηφήσαντες κατά τις σχετικές εκλογές υποψηφίους, γεγονός που αποτελεί πλέον εθιμικό δίκαιο.
Μετά από διεξοδική συζήτηση – ανάλυση του θέματος καταλήξαμε στα ακόλουθα:
1. Οι υπόψη προσχηματικές σκέψεις – προθέσεις, για επαναφορά αντιδημοκρατικών διαδικασιών αντί περαιτέρω προσπάθειας βελτίωσης των σχετικών διαδικασιών και εξασφάλισης αποτελεσματικότερης λειτουργίας της ΕΑΑΑ, λειτουργούν περισσότερο διασπαστικά, δεν υπηρετούν το πραγματικό συμφέρον των μελών της ΕΑΑΑ, αλλά αποσκοπούν στον έλεγχο λειτουργίας και αποφάσεων του ΔΣ, από τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΔΣ της ΕΑΑΑ.
2. Με τις επιχειρούμενες διαδικασίες χειραγωγείται το αναφαίρετο – μείζον συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και παραβιάζεται η αρχή της πλειοψηφίας, της αναλογικότητας και της καθολικότητας της ψήφου των μελών της Ενώσεως.
3. Σοβαρές αποφάσεις και συμπεριφορές αυτής της μορφής, οι οποίες λαμβάνονται ερήμην των μελών της ΕΑΑΑ, δεν εξασφαλίζουν την ενότητα, την αγάπη και την αμοιβαιότητα για κοινούς αγώνες και προσπάθειες διεκδίκησης αιτημάτων μας.
Κατόπιν των ανωτέρω:
Απευθύνουμε έκκληση στον κ. Πρόεδρο της ΕΑΑΑ για ανάκληση των ως άνω φερομένων αντιδημοκρατικών, αναχρονιστικών και διασπαστικών προθέσεων – σχεδιασμών του, διαφορετικά δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι για την δια παντός μέσου μαχητική αντιμετώπιση των μεθοδεύσεών του, που δεν διασφαλίζουν την μελλοντική ενωτική, αυτόνομη και αποτελεσματική λειτουργία της Ενώσεώς μας.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α. προέλευσης Σ.Τ.Υ.Α.,αντιλαμβανόμενα πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών, θα παραστούν και θα καταψηφίσουν σχετική πρόταση του Προεδρείου της Ε.Α.Α.Α.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

             Ο                                                                                    Ο

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Βούλγαρης                                                 Δημήτριος Φαλτάιτς
Σμηναγός ε.α.                                                                    Σμήναρχος ε.α.
πηγη: http://www.sastya.gr/index.php/home

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨