Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις μετά τον σεισμό στο Βόρειο Αιγαίο


Σε ετοιμότητα συνδρομής στο Βόρειο Αιγαίο οι Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου
  Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, αμέσως μετά τον σεισμό στο Βόρειο Αιγαίο, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και έδωσε εντολή ώστε.......οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της ευρύτερης περιοχής να βρίσκονται σε ετοιμότητα συνδρομής σε αιτήματα των αρμόδιων τοπικών αρχών και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

  Ήδη στη Σαμοθράκη μεταβαίνουν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης μαζί με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη και στη Λήμνο ο Υποδιοικητής της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Υποστράτηγος Αναστάσιος Πάτμιος.

  http://www.mod.mil.gr/

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Ανακοίνωση aeroporiapostratos


  Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

  Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

  Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

  Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


  ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨