Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Γιατί δεν πρέπει να στείλουμε τους "άλλους" στην Ευρώπη

 
της Κωνσταντίας Καλαμπαλίκα-Αποστολίδου Δικηγόρου, μέλους του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου και υποψηφίας ευρωβουλευτού του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΛΛΟΥΣ» (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΣΟΚ (ΕΛΙΑ , ΠΟΤΑΜΙ), ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΚΕ :

1. Στην έκθεση Ιθκέρδο Ρόχο για τον φονταμενταλισμό και την τροπολογία αρ. 7 «να μην αποτελεί το θρήσκευμα στοιχείο της ταυτότητας των πολιτών»ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ η μεγάλη πλειοψηφία της ΝΔ (Χατζηδάκης, Δημητρακόπουλος, Τρακατέλης κα)

Οι ίδιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ υπερψηφίζουν και την τροπολογία αρ. 9 που προνοεί για τον διαχωρισμό Εκκλησίας και κράτους

2. Σύσσωμο ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και συν υποστηρίζουν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο (17.11.2004) να δοθή ψήφος στους μετανάστες........
3. Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ. Μαυρομάτης αξιώνει (Δ.Τ. 23.5.2005) η θανάτωση των βοοειδών εντός της ΕΕ να γίνεται «σύμφωνα ……………με τις επιταγές του Ισλάμ».

4. Την απελευθέρωση των λιμενικών υπηρεσιών και την απασχόληση ανειδίκευτων εργατών στα λιμάνια, (παρά την θύελλα αντιδράσεων των λιμενεργατών ) υπερψηφίζουν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ Χατζηδάκης, Βακάλης, Κράτσα και Κασιώτου.

5. Την έκθεση Sainjon κατά της παιδικής εργασίας ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ της ΝΔ (Χατζηδάκης, Χριστοδούλου, Αργυρός κα)

6. Υπέρ των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και του «ευρωφακελώματος» , ψηφίζουν για λογαριασμό της ΝΔ οι ευρωβουλευτές της Τρακατέλλης, Χατζηδάκης, Γκλαβάκης και Βακάλης.

7. Το ψήφισμα καταδίκης της νοθείας των εκλογών στην Αλβανία, σε βάρος κυρίως της ελληνικής μειονότητας, καταψηφίζουν ευρωβουλευτές της ΝΔ (αποδεχόμενοι προφανώς ότι οι εκλογές ήταν άψογες), ενώ άλλοι τέσσερεις απουσιάζουν από την ψηφοφορία. Αρνούνται επίσης να καταδικάσουν την νοθεία το ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ και ΚΚΕ , αφού απουσιάζουν όλοι οι ευρωβουλευτές τους.

8. Το ψήφισμα που κατατέθηκε (20.9.1995) για την παύση των πυρηνικών δοκιμών, καταψηφίστηκε από το σύνολο των ευρωβουλευτών της ΝΔ.
9. Έκθεση FANTUZZI για τις προστατευόμενες ονομασίες προέλευσης για φέτα, κρασί, ελαιόλαδο κλπ (17.1.1997) : Όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΝ και του ΚΚΕ, ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ από την ψηφοφορία πλην του κ. Κακλαμανη

10. Για την φορολόγηση τόκων αποταμιεύσεων με ελάχιστο ποσοστό 15% ψήφισαν υπέρ ΟΛΟΙ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, ΚΚΕ

11. Έκθεση ΦΑΓΙΟ για περιορισμό της χρήσης κάποιων επισήμων γλωσσών της ΕΕ, με ενδεχόμενο να αποκλειστεί και η ελληνική γλώσσα : ΥΠΕΡ ψήφισαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ Χατζηδάκης, Αργυρός, Μούσχουρη κα.

12. Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αποδέχθηκαν να συμπεριληφθεί σε έκθεση για τα Σκόπια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «…. Φρονεί ότι το ζήτημα του ονόματος δεν πρέπει με κανένα τρόπο να χρησιμοποιηθεί ως εμπόδιο για την έναρξη των διαπραγματεύσεων και για την προσχώρηση στην ΕΕ, είναι της γνώμης ότι το ζήτημα του ονόματος ούτε αποτελεί ούτε μπορεί να αποτελεί ένα από τους όρους για την προσχώρηση της χώρας στην ΕΕ……….».

13. «Μπούρδα και χαμένη υπόθεση το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων» , δηλώνει στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ALPHA 98,9 στις 26.10.2005, ο Ν. Γεωργιάδης , βουλευτής ΝΔ .

14. Σχέδιο ΑΝΑΝ: Στις 21.04.2004 στο Στρασβούργο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ασχολείται με το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο. Υπέρ του σχεδίου ψηφίζουν μαζικά 7 ευρωβουλευτές της ΝΔ και 9 ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

15. Χρηματοδότηση Τουρκοκυπρίων: Υπέρ της χρηματοδότησης σύσσωμη η ΝΔ , το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ.

16. -Στην τροπολογία Μοριγιόν για την πορεία της Τουρκίας στην προσχώρηση(τροπολογία αριθμό 20) , ότι : η Τουρκία είναι χώρα ασιατική και μουσουλμανική και δεν αποτελεί ευρωπαϊκό έθνος και οτι(τροπολογία 21) :η είσοδος της στην Ε.Ε θα έβλαπτε την ταυτότητα των Εθνών και της Ευρώπης, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ η πλειοψηφία της ΝΔ, όλο το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ, με πρώτο και καλλίτερο τον κ. Αλαβάνο και το ΚΚΕ.

17. Τροπολογία αρ.24 για την ανάγκη προστασίας των Χριστιανικών μειονοτήτων στην Τουρκία, την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων απο την Τουρκία και την εκδίωξη το 1922. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ όλο το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ με τον κ. Αλαβάνο.

Να τους χαιρόμαστε λοιπόν !.

Αν συνεχίσουν αυτοί να εκπροσωπούν την πατρίδα μας, φανταστείτε τί πρόκειται να γίνη από δώ και πέρα , τώρα που μας έχουν κάνει φόρου υποτελείς.

Και για να μην ξεχνιόμαστε , ας θυμηθούμε τί είπε η κ. Μπενάκη, παρουσία αντιπροσωπείας βουλευτών, (που δεν έβγαλαν άχνα) στον κ. Παπούλια τη στιγμή που αναλάμβανε πρόεδρος της Δημοκρατίας μας:
«Αναλαμβάνετε κύριε Πρόεδρε, την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί απο ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης....»

Θα ξαναφήσουμε στα χέρια τους την τύχη της πατρίδας μας και των εθνικών μας θεμάτων ;

Θα συνεχίσουμε να τους πληρώνουμε για να στρέφονται εναντίον της πατρίδας ;

Μήπως δεν υπάρχουν άλλοι , καλλίτεροι, να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και τα εθνικά της συμφέροντα;

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Είναι οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του κόμματος «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ».
Με την Ελλάδα στην καρδιά τους θα διεκδικήσουν την θέση της , ξανά ψηλά, εκεί που της αξίζει.

Και θα αγωνισθούν μέχρις εσχάτων .

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Θ. ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨