Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Δύο σχέδια για τα Ειδικά Μισθολόγια & την επιστροφή των χρημάτων


Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ της 3/2/14 δύο σχέδια για τα ποσά της επιστροφής στους <<ενστόλους>> . 
Επιστροφή σε βάθος χρόνου δεκαετίας ή........ 
4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΧΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ . ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΨΙΜΟΟΟΟ ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Η χώρα μας καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για τη νομοθετική ρύθμιση που προβλέπει ότι οι αξιώσεις κατά του ελληνικού δημοσίου υπόκεινται σε διετή προθεσμία παραγραφής. Μήπως λέω εγώ, μήπως ήρθε η ώρα προσφυγής σε Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, της διεκδίκησης αναδρομικών απλήρωτων υπερωριών, που η μόνη κατηγορία- κορόϊδο σ' αυτήν τη κοινωνία που ζούμε είμασταν και είμαστε εμείς, να εκτελούμε χωρίς αποζημίωση? Πείτε μου έναν ιδιώτη που θα κρατήσει τον υπάλληλό του πέραν του ωραρίου του, έτσι επειδή γουστάρει να του φυλάει το μαγαζί χωρίς να τον πληρώνει. Πείτε μου έναν διευθυντή σχολείου, επειδή έτσι γουστάρει να υποχρεώνει τους δασκάλους να φυλάνε τους τοίχους του σχολείου το βράδυ χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες. Μήπως λέω εγώ, μήπως τα χρωστούμενα είναι διακόσιες χιλιάδες και βάλε σε καθένα μας κι όχι τα ψίχουλα που μας κοροϊδεύουν και ξεσαλώνουν κι όλη τη δεινοπαθημένη κοινωνία μας?

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨