Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Τιμητική πλακέτα του Γ.Ε.Α. στον "Ιαβέρη"


Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας Έτους 2013

Από τη Δευτέρα 14 έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκαν στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), στις Μονάδες του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) και της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ) οι εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας.

Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν η καλλιέργεια πνεύματος και νοοτροπίας Ασφαλούς Οδήγησης και Πρόληψης των Τροχαίων Ατυχημάτων.......Οι εκδηλώσεις οργανώθηκαν από το Κέντρο Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ) του ΓΕΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενημερώσεις όπου ο κ. Αναστάσιος Μαρκουΐζος, γνωστός ως "Ιαβέρης" στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προσέφερε αφιλοκερδώς, τις πολύτιμες γνώσεις του σε θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς, οργανώνοντας σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στις Παραγωγικές Σχολές, στα Κέντρα Εκπαιδεύσεως και τις κύριες Μονάδες της ΠΑ.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, αναγνωρίζοντας την προσφορά του κ. Μαρκουΐζου στην Πολεμική Αεροπορία, τον ευχαρίστησε και του επέδωσε αναμνηστική πλακέτα.haf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨