Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η πρώτη μη επανδρωμένη πτήση F16 πάνω απ΄την Φλόριδα (ΒΙΝΤΕΟ)

f-16 χωρίς κυβερνήτη

Χωρίς πιλότο το F-16 βρυχήθηκε στον ουρανό την περασμένη εβδομάδα στο Tyndall Air Force Base, Fla (Φλόριδα)
Η πτήση αντιπροσώπευε την πρώτη μη επανδρωμένη QF-16 Full Scale εναέρια πτήση Target. Με άλλα λόγια, οι πιλότοι μαχητικών έχουν τώρα έναν καινούργιο αντίπαλο. Τα παλαιά F-16 jet έχουν τροποποιηθεί για να είναι εναέριοι στόχοι.
Στον αέρα, το QF-16 της αποστολής περιελάμβανε μια σειρά από ασκήσεις προσομοίωσης, φθάνοντας υπερηχητικές ταχύτητες, επιστροφή στην βάση και προσγείωση, όλα χωρίς πιλότο στο πιλοτήριο...........Μια QF-16 πλήρους κλίμακας εναέρια στόχο απογειώνεται για πρώτη μη επανδρωμένη πτήση της στο Tyndall Air Force Base, Fla Ξεκινώντας το 2014, οι QF-16 θα χρησιμοποιηθούν ως στόχοι κατά τη διάρκεια της κατάρτισης πιλότος.
  πάτησε στην εικόνα για το βίντεο


Πριν από την QF-16, η Πολεμική Αεροπορία  χρησιμοποίησε QF-4 αεροσκάφη, η οποία ήταν μια τροποποίηση του F-4 Phantom, της εποχής μαχητών του Βιετνάμ- Το τροποποιημένο QF-16 γίνεται στόχος  κοντά σε άλλα αεροσκάφη που πετούν  μαζί.
Η Πολεμική Αεροπορία αναμένει να πετάξει 6 μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία είναι σε παραλλαγές Block 15, 25 και 30 . Επιχειρησιακά αναμένονται στις αρχές του 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨