Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Μετατάξεις στην Πολεμική Αεροπορία πτυχιούχων ΑΕΙ: Αποφοίτων ΑΣΣΥ σε Αξιωματικούς & Ε.Μ.Θ σε Μον. Υπαξιωματικούς. Αναλυτικά όλες οι θέσεις ανά ειδικότητα

Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας

Πολεμική Αεροπορία 
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε

α. Τη μετάταξη για το έτος 2013 στο Σώμα των Αξιωματικών, μονίμων Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, αποφοίτων Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) κατόχων πτυχίου ΑΕΙ ή ισοτίμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, για κάλυψη είκοσι τριών (23) κενών οργανικών θέσεων Ανθυποσμηναγών.

β. Τη μετάταξη για το έτος 2013 στο Σώμα των Μονίμων Υπαξιωματικών, Αρχισμηνιών και Επισμηνιών Εθελοντών και Εθελοντριών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) της  Πολεμικής Αεροπορίας πτυχιούχων ΑΕΙ ή κατόχων ισοτίμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, για κάλυψη εκατόν ογδόντα οκτώ (188) και εκατό (100) αντίστοιχα κενών οργανικών θέσεων των βαθμών τους......


Πτυχιούχων ΑΕΙ Ανθστών-Υπξκών αποφοίτων ΑΣΣΥ

Εφοδιαστής (Ε)                               Ανθυποσμηναγοί 12
Διοικητικός (Δ)                              ----------//---------7
Μετεωρολόγος (ΜΤ)                      ---------//---------4

Πτυχιούχων ΑΕΙ Εθελοντών-Εθελοντριών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ)

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ              ΘΕΣΕΙΣ ΑΣΜΙΩΝ      ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΜΙΩΝ

Μηχανοσυνθέτης                    60                                35
(ΤΜΑ)

Οπλουργός
(ΤΟΠ)                                     24                                 6

Μηχανικός
Μεταφορικών
Μέσων και
Μηχανημάτων
(ΤΜΜ)                                    14                                3

Τηλεπικοινω-
νιών-
Ηλεκτρονικών
(ΤΤΗ)                                      40                              25

Ελεγκτής
Αναχαίτισης
(ΤΕΑ)                                      20                              14

Ηλεκτρολόγος
(ΤΗΓ                                      14                                 8

Υλικονόμος
(ΤΥΛ)                                    10                                6

Συντηρητής
Εγκαταστάσεων
(ΤΣΕ)                                      6                                 3

Δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάταξης έχουν : 

α. Για τις θέσεις πτυχιούχων ΑΕΙ, αποφοίτων ΑΣΣΥ, μόνιμοι Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικοί, που έχουν συμπληρώσει πέντε (5) τουλάχιστον έτη πραγματικής υπηρεσίας από την ονομασία τους ως Υπαξιωματικών.

β. Για τις θέσεις πτυχιούχων ΑΕΙ, Εθελοντών-Εθελοντριών Μακράς Θητείας, οι των ειδικοτήτων ΕΤΑΦ, ΕΟΠΛ, ΕΜΜΜ, ΕΤΕΤΗ, ΕΧΡΝ, ΕΗΛΕ, ΕΥΛΚΑ και ΕΕΓΚ, που έχουν συμπληρώσει πέντε (5) τουλάχιστον έτη πραγματικής υπηρεσίας και μόνο για τις αντίστοιχες ειδικότητες με αυτές που ήδη κατέχουν. Ειδικότερα για τους ΕΧΡΝ, ως αντίστοιχη ειδικότητα νοείται αυτή του Ελεγκτή Αναχαίτισης (ΤΕΑ).

Οι επιθυμούντες μετάταξη, να υποβάλλουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013 στη Μονάδα που υπηρετούν την αντίστοιχη σχετική αίτηση, ως τα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «Α» και «Β», στην οποία να επισυνάψουν επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους. Οι αιτήσεις αφού πρωτοκολληθούν από τις Μονάδες, να υποβληθούν απευθείας στο ΓΕΑ/Β1/2β, το αργότερο μέχρι 10 Οκτωβρίου 2013.

διαβάστε την ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ με τα κριτήρια επιλλογής  ΕΔΩ
και εδώ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypetha/ada/%CE%92%CE%9B976-%CE%A7%CE%9D%CE%9B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨