Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ε.Α.Α.Α/ΠΑΡΑΡΤ. ΒΟΛΟΥ: Δελτίο Τύπου (Ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση Όθρυς 2019)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, στη θέση «ΤΣΑΤΑΛΙ» του όρους Όθρυς, τελέστη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση, σε μνήμη των εξήντα τριών (63) συναδέλφων, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος συνεπεία του δυστυχήματος του C-130 στις 5-2-1991.
Η εκδήλωση διοργανώνεται....... με μέριμνα του Παραρτήματος Βόλου, υπό την αιγίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (Ε.Α.Α.Α.) και σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α.Α.Ε.Δ. & Σ.Α.) επαρχίας Αλμυρού.

Την εκδήλωση πέραν των συγγενών των θυμάτων και μελών τόσο του Παραρτήματος όσο και του Σ.Α.Α.Ε.Δ. & Σ.Α., τίμησαν με την παρουσία τους:

Δήμαρχος Αλμυρού κος Ευάγγελος Χατζηκυριάκος

Διευθυντής Α’ Κλάδου Αρχηγείου τακτικής Αεροπορίας Ταξίαρχος κος Γεώργιος-Αριστείδης Αγορογιάννης

Αντιπτέραρχος ε.α. κος Παναγιώτης Δημητριάδης, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α., καταθέτοντας στέφανο εκ μέρους της Ένωσης.

Σμχος ε.α. Πιέρρος Πλατάνας, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α.

Αντιπρόεδρος Παραρτήματος Βόλου Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αντισυνταγματάρχης ε.α. κα Γεωργία Μπίτση

Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Μαγνησίας κος Βασίλειος Κακκές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος, ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της 111 Πτέρυγας Μάχης για τη διάθεση προσωπικού για τον καθαρισμό-καλλωπισμό της περιοχής πέριξ των μνημείων.

----------------
Σας αποστέλλουμε συνημμένα Δελτίο Τύπου θέματος και παρακαλούμε για τη δημοσίευσή του στην εφημερίδα σας και/ή στην ιστοσελίδα σας.
Σγος ε.α. Σιφνιώτης Δημήτριος
Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨