Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ: Εμπιστευτικό έγγραφο του ΕΦΚΑ «ομολογεί» τα λάθη στα αναδρομικά


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΚΟΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του eleftherostypos.gr

Τα πρώτα ευρήματα είναι «σοβαρά», όπως λέει το αποκαλυπτικό έγγραφο, ενώ επισημαίνεται ότι η έρευνα για να διαπιστωθεί η έκταση των λαθών συνεχίζεται.

Εμπιστευτικό έγγραφο του ΕΦΚΑ, που φέρνει στη δημοσιότητα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, αποκαλύπτει σωρεία λαθών στα ποσά των αναδρομικών που πληρώθηκαν τον Δεκέμβριο σε χιλιάδες συνταξιούχους από ένα σύνολο 121.401 συνταξιούχων αποστράτων και άλλων κατηγοριών ειδικών μισθολογίων.

Η… πρώτη βόμβα είναι η ομολογία που έρχεται από τον ΕΦΚΑ, ότι από εκ των υστέρων έλεγχο -ο οποίος συνεχίζεται- διαπιστώθηκε ότι άλλοι πήραν παραπάνω αναδρομικά από όσα έπρεπε, άλλοι πήραν λιγότερα και άλλοι τίποτε, παρότι δικαιούνταν επιστροφές χρημάτων από το υπόλοιπο 50% της μείωσης των συντάξεων που είχαν με τις αλλαγές στα μισθολόγια του 2012............


Τα πρώτα ευρήματα είναι «σοβαρά», όπως λέει το αποκαλυπτικό έγγραφο, ενώ επισημαίνεται ότι η έρευνα για να διαπιστωθεί η έκταση των λαθών συνεχίζεται.

Η… δεύτερη βόμβα είναι ότι στις περιπτώσεις συνταξιούχων που έχει διαπιστωθεί ότι έχουν πάρει περισσότερα αναδρομικά από αυτά που δικαιούνται, καθώς και σε όσους άλλους εντοπιστούν παραπάνω αναδρομικά με την ολοκλήρωση του ελέγχου, αυτά τα επιπλέον ποσά θα κληθούν να τα επιστρέψουν με παρακράτηση σύνταξης.

Από την άλλη, στους τυχερούς της υπόθεσης με τον επανέλεγχο είναι ότι χιλιάδες συνταξιούχοι και κυρίως απόστρατοι θα πάρουν αναδρομικά που δεν είχαν λάβει στην πληρωμή του Δεκεμβρίου και άλλοι θα πληρωθούν με επιπλέον ποσά, εφόσον αποδειχθεί ότι δεν έγινε σωστά ο αρχικός υπολογισμός των επιστροφών τους, σύμφωνα με το έγγραφο-βόμβα, που εξασφάλισε και φέρνει στη δημοσιότητα κατ’ αποκλειστικότητα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

πηγη: https://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/373520-apokleistiko-empisteytiko-eggrafo-toy-efka-omologei-ta-lathi-sta-anadromika/?fbclid=IwAR1x6BBTKpKtat83PMHrEEKQMYSSP5M1gtzzuRo9JJqoQ9jsoqrVxM6EexU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨