Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ε.Φ.Κ.Α ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ του 50% Ν.4575/18 των ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ. (Οι αιτήσεις έφεραν τον επανέλεγχο !!!)Ανανέωση ανάρτησης 27/2/19 
Δείτε και εκτυπώστε (στο τέλος της ανάρτησης) την αίτηση για τον ΕΦΚΑ 

-------------------
Γράφει ο 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΣΜΧΟΣ (ε.α)

Αγαπητοί συνάδελφοι ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ και καλό απόγευμα.
Το αποτέλεσμα της αιτήσεως που σας είχα στείλει προ μηνός για ενημέρωση των συναδέλφων και -είχατε αναρτήσει- ΤΕΛΙΚΩΣ έφερε τους αναμενόμενους καρπούς.
Αρκετοί κατέθεσαν την αίτηση στον ΕΦΚΑ/ΓΛΚ και έτσι άρχισε ο επανέλεγχος.............


Αγαπητοί συνάδελφοι οι αιτήσεις διαμαρτυρίας προς τον Ε.Φ.Κ.Α/Γ.Λ.Κ που άρχισαν να υποβάλλονται από 31-12-2018 , σχετικά με τα λανθασμένα-μειωμένα αναδρομικά σε περίπου 121.000 συνταξιούχους αποστράτους και ειδικών μισθολογίων ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ. 

Με την κατάθεση των αιτήσεων είχαμε τη διαβεβαίωση της Γενικής Διευθύντριας ότι θα γίνει επανέλεγχος. 

Πιστέψαμε ότι αυτό ήταν μια υπεκφυγή , ¨ευτυχώς¨ διαψευστήκαμε. 

Άρχισε ο επανέλεγχος και επαληθευτήκαμε στις εκτιμήσεις μας, διαπιστώθηκαν τα σφάλματα που πιστώθηκαν μειωμένα ή και μηδενικά ποσά αναδρομικών στους αποστράτους. 

Τα πρώτα αποτελέσματα επανελέγχου του μηνός Ιανουαρίου 2019 έδειξαν ότι περίπου 8.000 συνταξιούχοι έλαβαν λιγότερα και τα μέχρι τώρα δεδομένα της έρευνας χαρακτηρίζονται σοβαρά και ο έλεγχος συνεχίζεται . 

Είναι πλέον ή βέβαιο ότι θα προκύψουν πολλά περισσότερα λάθη και έτσι θα επαληθευτούν οι εκτιμήσεις μας των πολλών αδικημένων. 

Επίσης σε περίπου 4.000 αποστράτους συνταξιούχους και 430 αντίστοιχους πολιτικούς δεν τους δόθηκαν αναδρομικά και είναι βέβαιο ότι τα δικαιούνται αφού διαπιστώθηκαν λάθη στο μηχανογραφικό σύστημα από έλλειψη στοιχείων.

Το γεγονός διαπιστώθηκε και από δική μας έρευνα και με τους δικούς μας υπολογισμούς τα δικαιούνται.

Συνάδελφοι ο αγώνας δικαιώνεται αλλά συνεχίζεται μην τον εγκαταλείπετε, μη λησμονείτε ότι υπάρχει και η αδικία της καταβολής αναδρομικών 47 μηνών έναντι των 77 που δικαιούμεθα.

Γιάννης

Η αίτηση που εστάλη  στον ΕΦΚΑ
(δεξί κλικ πάνω στις εικόνες για αποθήκευση και μετά εκτύπωση)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨