Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Αποκατάσταση μιας αλήθειας! Το Συντονιστικό 3Ε.Α.Α. είχε πάρει όλα τα ¨μέτρα του¨! Aλλά οι συγκυβερνώντες τελικώς είχαν άλλη άποψη


¨Η απάντηση του Διευθύνοντα Συμβούλου Ε.Α.Α.Α. κ. Κρανιά¨ 

Δύο ημέρες (στις 5/11) πριν της εξαγγελίας περί της επιστροφής των αναδρομικών και λόγω των ανησυχιών των Αποστράτων.......εάν και πώς θα δοθούν.......και των συνεχιζόμενων συζητήσεων και δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο ..........είχαμε δημοσιεύσει: <<Η ¨χλιαρή¨ επιστολή του Συντονιστικού προς τους Υπουργούς για την ¨διαφαινόμενη¨ ΜΗ ΠΛΗΡΟΥΣ αποκατάστασής μας στο σχέδιο νόμου!!!>>  

Για ενημέρωση του περιεχομένου της ανάρτησης μας είχαμε απευθυνθεί με email στον............
Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Α. επειδή είναι μέλος του Συντονιστικού των 3Ε.Α.Α  με κοινοποίηση προς όλους τους συνυποψηφίους του Προέδρους και σε υποψήφια μέλη για την Ε.Α.Α.Α. για τυχόν ενέργειές τους.  



Δείτε τις απαντήσεις που είχαμε πάρει......

Από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Α.Α.Α. κ. Κρανιά (προς τιμήν του) λάβαμε την παρακάτω απάντηση.......




Επίσης απαντήσεις πήραμε ..... 

Από τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο

Καλησπέρα σας
Το διάβασα και συμφωνώ μαζί σας. Τόνισα ότι το Συντονιστικό πρέπει να αναλάβει δράση.
Μίλησα με τον κ. Καβούρη και με διαβεβαίωσε ότι έχουν κάνει πρόσβαση (το Συντονιστικό) σε υψηλά ιστάμενα κλιμάκια.
Μιχάλης Παπαδόπουλος
Αντιπτέραρχος (ε.α.)
Υποψήφιος για Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α.

-------------

Από τον κ. Ντούβλη

Καλησπέρα σας,
Ως Γεν.Γραμματέας του ΣΑΣΥΔΑ, σας ενημερώνω ότι, με τη λήψη σχετικού email σας, είδαμε το θέμα με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ., το παραπέμψαμε κατεπειγόντως για μελέτη στον Πρόεδρο της "Μόνιμης Ομάδας Εργασίας επί Οικονομικών-Μισθολογικών-Συνταξιοδοτικών Θεμάτων" κ. Δημ. Κοντοβά-Σμχο (ΥΟΚ)ε.α. και προβήκαμε άμεσα, σε καταρχήν τηλεφωνική παρέμβαση στους Τομεάρχες Άμυνας & Οικονομικών των κομμάτων της ΒτΕ. 

Με την ολοκλήρωση της μελέτης του θέματος από την αρμόδια Ομάδα Εργασίας, θα προβούμε και σε έγγραφη παρέμβαση, παράλληλα δε, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει το απαραίτητο χρονικό περιθώριο, θα αιτηθούμε από τον αξιότιμο Πρόεδρο της αρμόδιας Διαρκούς Επιτροπής της ΒτΕ, να κληθούμε ώστε κατά τη διαδικασία ακρόασης Φορέων, να καταθέσουμε επίσημα τις θέσεις μας επί του Σ/Ν, σε συνέχεια ανάλογων προσκλήσεων του πρόσφατου παρελθόντος όπου είχα την τιμή να παραστώ ως εκπρόσωπος του Συλλόγου και από βήματος να παρουσιάσω τις θέσεις του.
Ως υποψήφιος για Μέλος του Δ.Σ. Ε.Α.Α.Α. θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, για την προώθηση της άποψής μου, η ΕΑΑΑ δια των νομίμων εκπροσώπων της, να παραστεί και να καταθέσει επίσημα τις θέσεις της επί του Σ/Ν στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή της ΒτΕ.

Με εκτίμηση
Ηλίας Γ. Ντούβλης
Σγός (ΥΔΚ)ε.α.
Γεν.Γραμ.ΣΑΣΥΔΑ&Υποψήφιος για
Μέλος Δ.Σ. ΕΑΑΑ


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨