Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Εκλογές Ε.Α.Α.Α.:Βιογραφικό-Θέσεις Αντιπτεράρχου (Ι) ε.α Παν.Δημητριάδη Υποψήφιο μέλος για το ΔΣ της ΕΑΑΑ


Παρακαλώ για ανάρτηση του βιογραφικού και των θέσεων μου ,εφ όσον αυτό είναι εφικτό στα πλαίσια της πολιτικής blog, ως υποψήφιου μέλους του ΔΣ της ΕΑΑΑ

Με εκτίμηση
Παν. Δημητριάδης



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO 
Αντιπτεράρχου (Ι) ε.α Παναγιώτη Δημητριάδη 
Υποψήφιο μέλος για το ΔΣ της ΕΑΑΑ. 

Ο Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Παναγιώτης Δημητριάδης αποφοίτησε το 1979, από το τμήμα Ιπταμένων της Σχολής Ικάρων και τερμάτισε ευδοκίμως την καριέρα του το 2010. Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε πλειάδα διοικητικών και επιτελικών θέσεων κάθε βαθμίδας
Αρχικά υπηρέτησε στην 110ΠΜ /348Μ/F84 και στην συνέχεια στην 116ΠΜ/335Μ/F-104, 111 ΠΜ 330Μ και 346Μ αεροσκαφών F-16. Διετέλεσε Διοικητής της 346Μ, Υποδιοικητής στην 110ΠΜ, Υποδιοικητής και Διοικητής στην 111ΠΜ, επιτελής στο ΑΤΑ, Διευθυντής Διεύθυνσης και Διευθυντής κλάδου. Επίσης υπηρέτησε στην Άγκυρα ως Αεροπορικός Ακόλουθος, Έχει καταθέσει προσωπικές μελέτες για την μείωση των αεροπορικών ατυχημάτων και την Διερεύνηση αυτών στα πρότυπα της USAF, την επιχειρησιακή αναβάθμιση της ΠΑ , για το προσωπικό , κ.α, ενώ συμμετείχε σε επιτροπές του εσωτερικού και εξωτερικού. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά .

Θέσεις για το μέλλον της ΕΑΑΑ. 

Αγαπητοί συνάδελφοι και ορφανικές οικογένειες. Τιμώντας τους ήρωες πεσόντες συναδέλφους μας, τις ορφανικές οικογένειες που στερήθηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και όλους τους εν αποστρατεία συναδέλφους που υπηρέτησαν επάξια την ΠΑ και την πατρίδα, δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως απλό μέλος για το ΔΣ της ΕΑΑΑ.

Μέσα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και με μελλοντικές συναντήσεις μας, επιθυμώ να σας κάνω κοινωνούς των θέσεών μου για την Ένωση Αποστράτω Αξιωματικών Αεροπορίας.
 Μιας Ένωσης που θα έπρεπε να είναι συνέχεια του οράματος Αίεν Υψικρατείν του Άμες δέ γ’ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες του «Σωφρονείν τε και ευτακτείν», του «Γένοιο οίος έσσι μαθών» και του Άστροις την οδόν ετεκμαίρου» σε συνέχεια των ειλικρινών δεσμών που αποκτήσαμε καθ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μας, μετά την έξοδό μας από τις στρατιωτικές σχολές. Μια Ένωση που να τιμά και να σέβεται τα μέλη της.
Δεν μπορεί στις πίστες των αεροσκαφών, στις Μονάδες και στα επιτελεία να ήμασταν μια γροθιά και στην αποστρατεία χώρια. Δεν μπορεί να μιλάμε για δημοκρατικούς θεσμούς με αποκλεισμούς, πράγμα που το επιδιώκει μια μειοψηφία που δεν έζησε τίποτα απ όσα έζησε η πλειοψηφία των συναδέλφων μας.
Οι θέσεις μου έχουν κύριο σύνθημα τη Διαύγεια και Διαφάνεια σε όλες της δραστηριότητες της Ένωσης ως Ένωσης εν αποστρατεία Αξιωματικών και ως Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου. Συγκεκριμένα σας αναφέρω.
 Την στήριξη όσων ορφανικών οικογενειών και συναδέλφων έχουν ανάγκη με συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Τη αναδιοργάνωση της Ένωσης με συγκρότηση επιτροπής και συμμετοχή όλων των ΝΠΙΔ και άλλων φορέων ώστε η λέξη ΕΝΩΣΗ να μας ενώνει και να μας εκπροσωπεί και όχι να μας χωρίζει. Να καθίσουμε στην πίστα αεροσκαφών, να κοιτάξουμε γύρω μας και να πάρουμε απόφαση με κύριο στόχο το νέο ΔΣ που θα προκύψει από τις εκλογές να δώσει νέο όραμα, νέους στόχους με πλήρη διαφάνεια που να ικανοποιεί τις σημερινές απαιτήσεις αλλά και τις απαιτήσεις του αύριο.
Την πρόταση για κατάργηση εισφοράς στο ΝΙΜΤΣ το οποίο είναι περιουσιακό στοιχείο του ΜΤΣ και στο οποίο πληρώνουμε το 3% του μερίσματος ήτοι 1.600.000 ευρώ ετησίως και την απόδοση του στο ΓΝΑ.
Σε περίπτωση απόρριψης της ανωτέρω πρότασης την εισήγηση για θεσμοθέτηση ελεύθερης επιλογής των ασφαλισμένων για κράτηση εκ του μερίσματος μετά την αποστρατεία υπέρ του 251 ΓΝΑ η του ΝΙΜΤΣ με σκοπό την αναβάθμιση της περίθαλψης των μελών με συγκεκριμένες εφικτές διαδικασίες.
Την απόδοση των τελών που παρακρατεί η εκάστοτε κυβέρνηση παρά τον νόμο από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προσωπικού της ΠΑ στην πολιτική αεροπορία καθώς και από την έρευνα και διάσωση.
Διαδικασία που ισχύει σχεδόν σε όλες της ΠΑ του χωρών μελών του ΝΑΤΟ ώστε το ΜΤΑ να αποκτήσει ένα επιπλέον πάγιο έσοδο. Εκτιμώμενο ποσό 7.000.000 ευρώ ετησίως.
Επιπλέον συγκεκριμένες προτάσεις για αύξηση των εσόδων του ΜΤΑ ώστε και τα μέλη μας να έχουν προσδόκιμο όφελος. Χρήση κατά κύριο λόγο και αναβάθμιση της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Δημοσιοποίηση όλων των σοβαρών θεμάτων και διαβούλευση πριν τη λήψη απόφασης με πλήρη Διαφάνεια.

Δημιουργία ανεξάρτητης ελεγκτικής επιτροπής. Είναι ηθική υποχρέωση της Ένωσης απέναντι στα χιλιάδες μέλη να ενημερώνει τον τρόπο που διαχειρίζεται τα χρήματα των συναδέλφων..
Καθιέρωση επιστολικής ψήφου ή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Δεν είναι δυνατόν από τα 14.500 μέλη να ψηφίζουν λιγότερα από 3.000 λόγω μη πρόσβασης σε εκλογικά κέντρα. Οι αριθμοί δυστυχώς δείχνουν ότι παρά τις τροποποιήσεις του νόμου ίδρυσης, η ΕΑΑΑ δεν πέτυχε ως ΝΠΔΔ. αλλά απαξιώθηκε και διασύρθηκε από μια μειοψηφία χάνοντας έτσι την θέση που της αξίζει.
Έκδοση ετήσιου προγράμματος μνήμης όλων των Ηρώων πεσόντων στην επικράτει και όχι επιλεκτική, με συμμετοχή εκπροσώπων και των παραρτημάτων.
Ριζική αναδιοργάνωση των οικονομικών της Ένωσης και εισήγηση για παροχή οικονομικών ευκολιών στα μέλη με επιτόκιο 1,5%, σε συνεργασία με το ΜΤΑ. Ένταξη σε παράλληλο πρόγραμμα του ΑΟΟΑ και των συναδέλφων προερχομένων από τις σχολές ΑΣΣΥ και μη, προκειμένου να τύχουν αντίστοιχων ευεργετικών διατάξεων με ξεχωριστή επετηρίδα για λόγους διαφάνειας.
Κατάθεση προτάσεων για τις συντάξεις αντίστοιχα των προγραμμάτων που εφαρμόζουν στο ΝΑΤΟ για τους μελλοντικούς ε.α συναδέλφους. Οι λύσεις στα καθημερινά αυξανόμενα προβλήματα του κλάδου μας απαιτούν δυναμικό πρόγραμμα από ανθρώπους που έχουν δύναμη και θέληση να προσφέρουν ανιδιοτελώς για τον συνάδελφο και τον συνάνθρωπο.
Καλώ όλους τους συναδέλφους και τις ορφανικές οικογένειες να ψηφίσουν νέα πρόσωπα, που έχουν θέσεις, όραμα, αλλά και πίστη. Να έχουν την θέληση να αλλάξουν το κατεστημένο δεκαετιών, την αλαζονεία, την έλλειψη πληροφόρησης, την έλλειψη διαφάνειας και διαύγειας και τις αρνητικές συμπεριφορές μιας μειοψηφίας που μας οδήγησαν εδώ.
Να δώσουμε στους συναδέλφους όλης της χώρας, όπου και αν βρίσκονται να καταλάβουν ότι η Ένωση είναι δίπλα τους.
Να βρει η Ένωση νέους ορίζοντες, πέρα από τα σύννεφα που μας περιόρισαν την ορατότητα.
Με σύνθημα την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι και το τελευταίο ευρώ του συναδέλφου, που το σημερινό ΔΣ το υποβάθμισε, ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας .

Με συναδελφικού Χαιρετισμούς
Παναγιώτης Δημητριάδης
Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α
Τηλ 6983500142
e-mail deltafalcon@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨