Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Ετήσια επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη θυμάτων C-130 στο όρος Όθρυς



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Στις 6 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη τελέστη η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στη θέση «ΤΣΑΤΑΛΙ» του όρους Όθρυς στη μνήμη των εξήντα τριών (63) συναδέλφων, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, συνεπεία του δυστυχήματος του C-130 στις 5-2-1991.

Η εκδήλωση, υπό την......... αιγίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, διοργανώνεται με μέριμνα του Παραρτήματος Μαγνησίας και σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α.Α.Ε.Δ.&Σ.Α.) Επαρχίας Αλμυρού.

Το μνημόσυνο, πέραν των συγγενών των θυμάτων και μελών τόσο του Παραρτήματος όσο και του Σ.Α.Α.Ε.Δ.&Σ.Α., τίμησαν με την παρουσία τους:

Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμυρού κος Μακρής Μιχαήλ, καταθέτοντας στέφανο εκ μέρους του Δήμου.

Κος Χαλάτσης Αρτέμης, καταθέτοντας στέφανο εκ μέρους του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. κου Χρήστου Μπουκώρου

Υπαρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Υποπτέραρχος κος Γάνναρος Κων/νος, καταθέτοντας στέφανο εκ μέρους του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας

Σμχος ε.α. Σβάρνας Ηλίας, Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α., καταθέτοντας στέφανο εκ μέρους του Προέδρου της Ένωσης

Εκπρόσωποι της Περιφέρειας Μαγνησίας & Σποράδων, 32ης ΤΑΞ/ΠΝ, 1ης ΤΑΞΑΣ, 111 ΠΜ, Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας Βόλου

Εκ μέρους του Σ.Α.Α.Ε.Δ.&Σ.Α., κατέθεσε στέφανο ο Πρόεδρος Σμχος ε.α. Αντώνιος Δανιηλίδης

Ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν τους παρευρισκόμενους όταν ο εκπρόσωπος της Ένωσης, κλείνοντας το σύντομο μήνυμά του απήγγειλε προσωπικό του ποίημα με τίτλο «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αφιερωμένο στα θύματα του δυστυχήματος:

"Φύγατε για μια ακόμη αποστολή, την υστερνή 
Μοίρα κακιά σας είχε καρτερέψει 
το πέταγμά σας το είχανε ζηλέψει 
ο χάρος και η γη.

Τα κυπαρίσσια γείραν τις κορφές κείνο το λυκαυγές 
που πέταξε στα σύννεφα η ψυχή σας
και έκλαιγαν οι αητοί για τη θανή σας 
μες στις αητοφωλιές.

Κι ο χάρος από τύψεις το πρωί, σκυφτός θρηνεί 
σπάζοντας οργισμένος το δρεπάνι 
τρικλίζοντας κρατούσε το στέφανο *στεφάνι
και ακολουθούσε την νεκρώσιμη πομπή."

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος εκ μέρους του ΔΣ, ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της 111 Πτέρυγας Μάχης για τη διάθεση της Λέσχης Αξκών, καθώς και τον Προϊστάμενο και το προσωπικό της Λέσχης, για την άριστη εξυπηρέτηση που μας επιφύλαξαν.


* Θέμα: Διόρθωση Ανάρτησης
ΕΑΑΑ Παράρτημα Μαγνησίας
12 Σεπ 2018, 10:55 π.μ.

Παρακαλούμε για τη διόρθωση της ανάρτησης που αφορά την εκδήλωση του ετησίου μνημοσύνου στο όρος Όθρυς σε ότι αφορά το ποίημα του κου Σβάρνα και ειδικότερα στην προτελευταία παράγραφο αυτού από "στέφανο" σε "στεφάνι". Κατανοούμε ότι ο "Δαίμων του τυπογραφείου" πιθανόν να παρενέβη και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την τροποποίηση.
Με εντολή Προέδρου,
Σιφνιώτης Δημήτριος
Σγος ε.α.
β. Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Δημοσίων Σχέσεων-Εθιμοτυπίας

Απάντηση aeroporiapostratos: όπως το παραλάβαμε στο αρχικό σας email που μας στείλατε το αναρτήσαμε. Διορθώθηκε μετά της ανωτέρω διευκρίνησις σας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨