Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αβραμόπουλος προς Προέδρους Ε.Α.Α.(συνάντηση 22/7): "Δεσμεύομαι" ΟΧΙ άλλες περικοπές για το 2014!!!



  • Ο Αβραμόπουλος <<διαβεβαίωσε>> τους Προέδρους των Ε.Α.Α. στη χθεσινή συνάντηση της Δευτέρας 22/7/13 ότι <<δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις για το 2014 στα ε.ε. & ε.α στελέχη>>!!!
  • <<Δεν ήμουν ποτέ υπέρμαχος των μέτρων εις βάρος των Στρατιωτικών>>!!!
  • <<Η αδικία που έχουν υποστεί πρέπει να σταματήσει>>!!!

<<Παγώνουν>> οι διαδικασίες εκπόνησης του νέου Μισθολογίου των Στρατιωτικών!!!


Υποσχέθηκε για λύσεις προβλημάτων:
  • Βελτίωση συνθηκών διαβίωσης ε.ε. που υπηρετούν στην παραμεθόριο.
  • Επίλυση θεμάτων Στρατιωτικών Νοσοκομείων.
  • Εξεύρεση λύσης ΑΟΟΑ στο Πικέρμι.
  • ---------//----------      ναυτικών φυλλαδίων.
  • ---------//----------      για τα Μετοχικά Ταμεία.
  • Κωσταράκος (παρόν στη συνάντηση): Διέψευσε τον <<υποτιθέμενο>> διάλογο με τον Σαμαρά (για μειώσεις και για απολύσεις στελεχών)
  • Κωσταράκος: Τροποποίηση υφιστάμενου νόμου<<περί καταστάσεων Αξκών Ε.Δ.>> 


του Ι.Αντωνιάδη:οικονομικού συμβούλου των Ε.Α./ΝΠΔΔ

Τη διαβεβαίωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου (εκφράζοντας όπως διεμήνυσε και τις προθέσεις του ιδίου του Πρωθυπουργού), πως δεν πρόκειται να υπάρξουν μειώσεις στα ε.ε. και ε.α. στελέχη των Ε.Δ. για το 2014, έλαβαν σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων ΝΠΠΔ κ.κ. Σ.Περβαινάς,Π. Μαυροδόπουλος,και Κ. Ιατρίδης που συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Σ.Α.Σ. κ. Ι.Αντωνιάδη (ως οικονομικός σύμβουλος των Ε.Α./ΝΠΔΔ) 
Ο νέος Υ.ΕΘ.Α. παρουσία και του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μ.Κωσταράκου, υπεραμύνθηκε των αιτημάτων και τεκμηριώσεων των Ενώσεων Αποστράτων, ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής πως, δεν ήταν ποτέ υπέρμαχος των μέτρων που ελήφθησαν εις βάρος των στρατιωτικών και πως η αδικία που έχουν υποστεί, πρέπει να σταματήσει, καθόσον προέχει το αξιόμαχο και το ηθικό των εν ενεργεία αλλά και η αναγνώριση του έργου και της προσφοράς των αποστράτων στελεχών των Ε.Δ. Επίσης αναφέρθηκε σε μια σειρά μέτρων που θα αναληφθούν, προς βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ε.ε. στελεχών και δη των υπηρετούντων στις παραμεθόριες περιοχές, την άμεση επίλυση των θεμάτων των Στρ, Νοσοκομείων και την λήξη των εκκρεμοτήτων με τα χρέη τους (που επήλθε με την τροπολογία που ψηφίσθηκε την προηγούμενη εβδομάδα), την εξεύρεση λύσης με το θέμα του ΑΟΟΑ στο Πικέρμι, των ναυτικών φυλλαδίων,τις άδειες "ασφάλειας προσωπικού", τα προβλήματα των Μετοχικών Ταμείων (με την αγαστή συνεργασία των επιτελείων, των αναπληρωτών υπουργών) και τις "μάχες" στα χαρακώματα, που πρέπει να δοθούν εναντίον των παράλογων απαιτήσεων των στελεχών της τρόικας.
Στη συνέχεια ο ίδιος ο ΑΓΕΕΘΑ τόνισε τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να επιλυθούν τα υφιστάμενα προβλήματα, αναγνωρίζοντας την ύπαρξή τους και τις δυσκολίες που έχουν επιφέρει στα ε.ε. στελέχη, εστιάζοντας κυρίως στις κόκκινες γραμμές για περαιτέρω μειώσεις και για απολύσεις προσωπικού των Ε.Δ. (διαψεύδοντας κάποιον υποτιθέμενο διάλογο με τον Πρωθυπουργό για το θέμα αυτό). Στο πλαίσιο αυτό θα "παγώσουν" και οι διαδικασίες εκπόνησης, νέου μισθολογίου των Στρατιωτικών.
Στο τέλος ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας κ.Αντωνιάδης αφού ευχαρίστησε τον ΑΓΕΕΘΑ, για τη δρομολόγηση υλοποίησης των εισηγήσεων του Συνδέσμου, σε υφιστάμενα προβλήματα των μελών μας, ενημερώθηκε από τον κ. Κωσταράκο, πως επίκειται τροποποίηση του υφιστάμενου νόμου, «Περί Καταστάσεων των Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων», μέσα στον οποίο θα ενταχθούν κι οι συναφείς προτάσεις-εισηγήσεις προς τροποποίηση του Συνδέσμου μας.


Σχόλιο: <<κρατάμε μικρό καλάθι>>.........θα δούμε και την επίσημη ανακοίνωση του Συντονιστικού και................

Πηγή: apofoitoissas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨