Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΣ, Ανχης ε.α Χρήστος Χρηστίδης για την μείωση του πόρου, υπέρ των Μ.Τ. από 4% σε 1% - Ο ΑΝ.ΥΠΟΙΚ κ. Σκυλακάκης, τρέφει ιδιαίτερο μίσος και αντιπάθεια εναντίον των Στρατιωτικών - ΒΙΝΤΕΟ




<<Το πως θα διανεμηθεί είναι ένα άλλο κομμάτι είναι μεταξύ ημών ας το αφήσει ήσυχο το 4% ο κ. Σκυλακάκης και μεις θα τα βρούμε μεταξύ μας .....>>

Σε τηλεφωνική παρέμβαση του Δντος Συμβούλου της Ε.Α.Α.Σ Ανχη ε.α Χρήστου Χρηστίδη στην εκπομπή του Παναγιώτη Λιάκου στην τηλεόραση του ΑΡΤ στις 27/4/2022 για την πρόταση του κ. ΑΝ.ΥΠΟΙΚ κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη στο ΥΠΕΘΑ που αφορά στον περιορισμό του πόρου των εξοπλιστικών προγραμμάτων που αποδίδεται στα ΜΤ, από 4% σε 1% δήλωσε μεταξύ των άλλων και τα εξής:.......


"Τα Μετοχικά Ταμεία δεν είναι επικουρικά ταμεία. Δεν λαμβάνουν 3μερή χρηματοδότηση. Το κράτος δεν μας δίνει δραχμή!"

"Επικουρικό ταμείο είναι αυτό που παίρνει εργοδοτική εισφορά, από το κράτος, δηλαδή το κράτος εγγυάται την επιπλέον χρηματοδότησή του, πέραν από τις εισφορές των ανθρώπων που ανήκουν στο επικουρικό αυτό ταμείο."

"Αυτή η χρηματοδότηση στα Μετοχικά Ταμεία δεν δόθηκε ποτέ ..."

"Αντ΄ αυτού υπήρχε και υπάρχει και έχει ανανεωθεί, με νεότερες νομοθετικές παρεμβάσεις, ένα 4% επί των εξοπλιστικών προγραμμάτων. τα οποία πληρώνει ο προμηθευτής και όχι το Ελληνικό Δημόσιο, υπέρ των Μετοχικών Ταμείων."

"Να δώσω έναν ενισχυτικό παράγοντα. Την 9ετία 2011-2019 αν τα Μετοχικά Ταμεία έπαιρναν εργοδοτική εισφορά, θα έπαιρναν 750 εκατομμύρια ευρώ και αντί αυτού πήραν 165 εκατομμύρια ευρώ. Η αριθμητική αυτή διαφορά δεν σηκώνει ουδεμία αμφισβήτηση!"

"Το θέμα είναι ότι εκεί που ξαφνικά ξεπαγώνει ένας πόρος με τον οποίο θα ενισχύονταν τα Μετοχικά Ταμεία ως δια μαγείας εμφανίζεται ο ΑΝ.ΥΠΟΙΚ κ. Σκυλακάκης και αποστέλλει σειρά επιστολών προς το ΥΠΕΘΑ επιδιώκοντας το 4% να το μειώσει στο 1%, αυθαιρέτως και χωρίς ενημέρωση ....."

"Ο ΑΝ.ΥΠΟΙΚ κ. Σκυλακάκης, αυτή τη στιγμή θα το πούμε ότι είναι ο άνθρωπος ο οποίος κουμαντάρει τον προϋπολογισμό .... και αποδεικνύεται με συγκεκριμένες επιστολές ότι τρέφει ιδιαίτερο μίσος και αντιπάθεια εναντίον των Στρατιωτικών και δεν μπορώ να καταλάβω από που εκπορεύεται!"

"Αν μη τι άλλο μπορεί να φοράμε στολή αλλά και εμείς εργαζόμενοι Έλληνες πολίτες είμαστε και θέλουμε να ταΐσουμε τα παιδιά μας .. "

<<Το πως θα διανεμηθεί είναι ένα άλλο κομμάτι είναι μεταξύ ημών ας το αφήσει ήσυχο το 4% ο κ. Σκυλακάκης και μεις θα τα βρούμε μεταξύ μας .....>>

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
ΕΔΩ Τηλεφωνική παρέμβαση του Δντος Συμβούλου της ΕΑΑΣ Ανχη ε.α Χρήστου Χρηστίδη στην εκπομπή του Παναγιώτη Λιάκου στην τηλεόραση του ΑΡΤ























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨