Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Α.Α.Α. 2021. (Οι Δεσμεύσεις των υποψηφίων έναντι των Αποστράτων για την επίλυση των χρονίων προβλημάτων)

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Α.Α.Α. 2021

Οι υποψηφιότητες των Συναδέλφων για τις εκλογές της Ενώσεως  τον προσεχή Νοέμβριο του 2021     έχουν δειλά – δειλά ξεκινήσει και έχουν ανακοινωθεί μέσω των προσωπικών σελίδων τους στο Facebook (από τα μέσα του καλοκαιριού!!!! και  δυστυχώς και ΠΡΊΝ της ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ των ΕΚΛΟΓΩΝ!!! ) 

Τα κριτήρια πρόκρισης των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία της Ε.Α.Α.Α.  δεν πρέπει να αναλωθούν στο ποιος ήταν «καλός Αξιωματικός» στο παρελθόν ή «καλός Διοικητής» ; ή στο σημερινό μάζεμα (σημεία των καιρών) εκατοντάδων like  και διαδικτυακών <<φίλων>> αποστράτων με το καθημερινό μοίρασμα καλημέρας  σε <<αγνώστους>> μέχρι χθες συναδέλφους ......(που πιθανόν και ΔΕΝ έχουν συναντηθεί και ποτέ ούτε και στα χρόνια της ενέργειας με συνυπηρέτηση) ..………. αλλά πρέπει και επιβάλλεται το εκλογικό σώμα να προκρίνει   εκείνη την υποψηφιότητα του Συναδέλφου που έχει την ΘΕΛΗΣΗ αλλά και τις ΓΝΩΣΕΙΣ  για την θέση του Προέδρου μέσα από τις εκπεφρασμένες προεκλογικές του δεσμεύσεις  για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ έργο «σπάζοντας και αυγά»  αν χρειασθεί υπερασπίζοντας την Ε.Α.Α.Α. και τα μέλη της!!!..................

  •  Ο υποψήφιος για Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α. πρέπει να πάει κόντρα στο ρεύμα και να <<συγκρουστεί>> με νόμιμες διαδικασίες όπου και όσο ψηλά απαιτείται για τον (την) Συνάδελφο και τις ανάγκες του.
  • Να μη διστάσει ακόμη και με προσωπικό κόστος να αρθεί στο ύψος της εκλογής του, ένα ύψος που θα δημιουργηθεί από την ψήφο των συναδέλφων και όχι από κάποια γαλόνια που δικαίως ή αδίκως του απονεμήθηκαν στο παρελθόν.
  •  Να μην δεχθεί παράλληλες θέσεις στην δημόσια διοίκηση μεσούσης της θητείας του …..εάν το θέλει να το πράξει ……ας παραιτηθεί ………οι ψήφοι και η εμπιστοσύνη των Συναδέλφων αφορούν και ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ στα της Ένωσης και ΜΟΝΟΝ. (ο νοών νοείτο)
Ο Υποψήφιος Πρόεδρος και τα υποψήφια μέλη για τα Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α. και των Παραρτημάτων να δεσμευθούν Προεκλογικά προς τους (τις) συναδέλφους ότι θα εργασθούν για να πετύχουν τα μέγιστα προς όφελος του συνόλου για την προσεχή 3ετία. Όπως :

                             1. Την επαναλειτουργία του Σ.Ε.Π.Α. ( τεράστια τα έσοδα που χάνει το Μ.Τ.Α. από την ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του )

                            2. Την εφαρμογή επιστολικής – ή ηλεκτρονικής ψήφου  στις εκλογές ώστε να μπορέσουν όλοι (ες) να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ( από τα νησιά και περιοχές που δεν υπάρχουν παραρτήματα) .

                           3. Την διεκδίκηση όλων των χαμένων χρημάτων των Αποστράτων από τους αντισυνταγματικούς (ΣτΕ) μνημονιακούς νόμους με κάθε νόμιμο και ένδικο μέσο μέσω της Ένωσης.

                         4. Την συνεχή ενημέρωση της ιστοσελίδας της Ε.Α.Α.Α. στο μέρος της Δι@υγειας (όπως προβλέπεται και από τον νόμο) για τις οικονομικές δαπάνες της Ε.Α.Α.Α αλλά και των Τοπικών Παραρτημάτων της που ποτέ στο παρελθόν ΔΕΝ έχουμε δει .

                        5. Την επαγρύπνηση στα θέματα που μας αφορούν Συνταξιοδοτικά - Οικονομικά  κλπ  για να ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ στο χρόνο που χρειάζεται και ενδείκνυται με ΑΜΜΕΣΕΣ παρεμβάσεις τους & ΟΧΙ …..μίας απλής και εκ των υστέρων ανακοίνωσης  διαμαρτυρίας ………….για τα μάτια του κόσμου!!!

          Το σύνηθες Προσωπικό προεκλογικό απλό βιογραφικό σταδιοδρομίας και των παρασήμων του καθ ενός ΔΕΝ αρκεί πλέον (αυτό το έχουμε όλοι & όλες) και το εκλογικό σώμα ΔΕΝ το αφορά εξ΄άλλου …………. Μας  ΑΦΟΡΟΎΝ όμως οι Προεκλογικές τους δεσμεύσεις προς τους (τις) Αποστράτους .......το πως θα διοικήσουν και ποιες λύσεις προτείνουν προεκλογικά στα χρονίζοντα πολλαπλά μας θέματά της τελευταίας 10ετίας.

Στη βάση όλων των ανωτέρω το Συναδελφικό και αδέσμευτο  aeroporiapostratos  είναι ανοικτό σε κάθε σχετική με το θέμα δημοσίευση (ΜΈΧΡΙ και ΜΊΑΣ (1) ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ των ΕΚΛΟΓΩΝ) των θέσεων και των Προεκλογικών απόψεων όλων των υποψηφίων Συναδέλφων (που επιθυμούν την προβολή τους)  για να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους  στο Δ.Σ. της έδρας της Ένωσης στην Αθήνα αλλά και για τα Τοπικά Συμβούλια των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Α. ανά την χώρα.

         aeroporiapostratos
--------------------------------

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Ένωσης ( 22-6-2021) για τις  επερχόμενες ΕΚΛΟΓΕΣ της Ε.Α.Α.Α. 2021   πατώντας ΕΔΩ 











4 σχόλια:

  1. διαβασα στην ΕΑΑΑ οτι δικαιουχοι ειναι οσοι αποστρατοι ειναι γραμμενοι σε αυτην ειναι δικαιουχοι για το 251 ΓΝΑ ειναι αληθεια;
    ειμαι αποστρατος αεροποριας δεν εχω εγραφη στην ΕΑΑΑ δεν μπορω να παω να εξεταστω στο 251ΓΝΑ ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ γιατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΣΕΠΑ ποιος πάνσοφος Αρχηγός και με ποια οικονομικά-απολογιστικά κριτήρια προφανώς εσφαλμένα ΚΑΙ ζημιογόνα ως προς το ΜΤΑ,το κατάργησε και σήμερα γίνονται ενέργειες για επαναλειτουργία του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί κύριοι,
    μήπως θα έπρεπε να αναλάβετε τη πρωτοβουλία διενέργειας ενός debate μεσω του διαδικτύου μεταξύ των υποψηφίων με σκοπό την ενημέρωση των αποστράτων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεσμεύσεις ... Λέξη Μαγική. Ας δει ο κόσμος τις δεσμεύσεις που έκαναν πριν 3 χρόνια οι 2 απο τους 3 υποψήφιους που τωρα ειναι στο Δ.Σ. και ας κριθούν από πόσες έκαναν. Ούτε μία !!!!!! Οσον το τρίτο υποψήφιο που έρχεται απο το πουθενά , ρωτήστε τον ποτε ψήφισε σε εκλογές τελευταία φορά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨