Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Όταν η βούληση της (τότε) ηγεσίας της Π.Α εκφραζόταν θετικά σε νόμο για το εξελεγκτικό των Αποφοίτων ΣΤΥΑ-ΣΥΔ. - Αναζητείται και τώρα!!!


Ο (τότε) Αρχηγός της Π.Α απευθυνόμενος στους συναδέλφους του Αρχηγούς των άλλων Επιτελείων είπε

«Δεν με ενδιαφέρει πως εσείς θέλετε να εξελίσσονται οι δικοί σας , εγώ για να κάνω τη δουλειά μου τους δικούς μου τους θέλω να εξελίσσονται στο βαθμό του Σμηνάρχου». 

Την περίοδο 1988- 1996 συζητήσεις επί συζητήσεων για το εξελεγκτικό των Υπξκών  - Αξκών οδήγησαν στη ψήφιση του...........
Ν.2439/96 που έδινε τον βαθμό του Σμηνάρχου ως καταληκτικό βαθμό στους Αξιωματικούς εξ  ΑΣΣΥ  της Π.Α.

Η  βούληση της τότε ηγεσίας της Π.Α 

εκφράστηκε από τον τότε κ. Α/ΓΕΑ στη σύσκεψη των Αρχηγών επιτελείων για το εξελικτικό των αποφοίτων παραγωγικών Σχολών Υπαξ/κων των Ε.Δ. 
  • Οι Αρχηγοί των όπλων Στρατού και Ναυτικού πρότειναν καταληκτικό βαθμό του Ταγματάρχη και Πλωτάρχη αντίστοιχα. 
  • Ο τότε Αρχηγός της Π.Α απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του είπε το ανεπανάληπτο:

«Δεν με ενδιαφέρει πως εσείς θέλετε να εξελίσσονται οι δικοί σας , εγώ για να κάνω τη δουλειά μου τους δικούς μου τους θέλω να εξελίσσονται στο βαθμό του Σμχου». 

Δείτε ανάρτησή μας  του 2016 (άρθρο και πρακτικό της επιτροπής) του Μόνιμου Συνεργάτη μας Σμχου ε.α. κ. Γ. Αβραμίδη  με θέμα:
ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΞΚΩΝ_ΥΠΞΚΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Σ.Τ.Υ.Α – Σ.Υ.Δ     ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος της τότε επιτροπής προτάσεων οκτώ (8)  μελών από ΣΤΥΑ και ΣΥΔ για το εξελικτικό των παραγωγικών Σχολών Υπαξιωματικών 

Το ίδιο άρθρο με το πρακτικό προτάσεων είχε δημοσιευτεί και στα ΝΕΑ του ΣΑΣ Φ.249 ΙΑΝ-ΦΕΒΡ 2017 . ( ΣΕΛ 7)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨