Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

Κοινό Δελτίο Τύπου ΣΑΣ-ΣΑΣΥΔΑ (Επίσκεψη στον Δκτη ΔΑΕ)


Αθήνα, 21 Ιουν 2019

Αρ. πρωτ.: 01

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ:

Επίσκεψη ΣΑΣ - ΣΑΣΥΔΑ στον κ. Δκτή ΔΑΕ

Την Παρασκευή 21 Ιουν 2019, αντιπροσωπεία των ΣΑΣ - ΣΑΣΥΔΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΣΑΣΥΔΑ κ. Γεώρ. Ρούσσο, το Γεν.Γραμματέα ΣΑΣΥΔΑ κ. Ηλ. Ντούβλη, τον Αναπληρωτή Κοσμήτορα ΣΑΣΥΔΑ κ. Παν. Κοκμοτό, τον Πρόεδρο ΣΑΣ κ. Δημ. Φαλτάιτς, τον Β' Αντιπρόεδρο ΣΑΣ κ. Κων. Αναγνωστάκη και το Γεν.Γραμματέα ΣΑΣ κ. Κων. Τσιγγάρη, επισκέφθηκε το Δκτη ΔΑΕ Υπτχο (Ι) κ. Κωνσταντίνο Γιάνναρο.

Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, κεντρικά θέματα συζήτησης ήταν η τελετή ορκωμοσίας των τελευταίων σειρών ΣΤΥΑ (68η) - ΣΥΔ (54η), ο εορτασμός συμπλήρωσης των 70 χρόνων λειτουργίας ΣΤΥΑ και 65 χρόνων λειτουργίας ΣΥΔ, η περαιτέρω αναβάθμιση σπουδών όλων των Κατευθύνσεων και η ονομασία της νέας Σχολής, καθώς και η αναβάθμιση/ισοτιμία των Πτυχίων ΣΤΥΑ-ΣΥΔ-ΣΙΡ-ΣΜΥΑ.

Στον κ. Διοικητή, ετέθησαν και μια σειρά ζητημάτων των εν ενεργεία αποφοίτων των Σχολών, κυρίως των συναδέλφων νεότερων σειρών, τόσο αρμοδιότητας ΔΑΕ όσο και αρμοδιότητας ΓΕΑ, τα οποία ο κ. Πτέραρχος υποσχέθηκε ότι θα θέσει υπόψιν της Ηγεσίας, αναγνωρίζοντας τη σημασία τους.

Αποχαιρετώντας την αντιπροσωπεία, ο κ. Πτέραρχος ζήτησε να υπάρχει συχνότερη επαφή των δύο μερών.

Για τα Δ.Σ. των Συλλόγων ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ

Δημήτριος Φαλτάιτς - Σμχος (ΤΤΗ) ε.α. 
Πρόεδρος ΣΑΣ

Κων/νος Τσιγγάρης - Σμχος (ΤΤΗ) ε.α. 
Γεν.Γραμματέας ΣΑΣ

Γεώργιος Ρούσσος - Ταξχος (Ο) ε.α. 
Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ

Ηλίας Γ. Ντούβλης - Σγός (ΥΔΚ) ε.α. 
Γεν.Γραμματέας ΣΑΣΥΔΑΑκριβές Αντίγραφο
Ηλίας Γ. Ντούβλης
Γεν.Γραμ. ΣΑΣΥΔΑ
Σγός (ΥΔΚ)ε.α.
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το έγγραφο. Άκρως κατατοπιστικό που βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Τέρμα στις φωτογραφικές διατάξεις όπως αναφέρεστε για το άρθρο 32 του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου 4609/2019 που δεν πέρασε καν από τη διαδικασία διαβούλευσης!! Για να επανέρθει η ομαλότητα πρέπει να ακυρωθεί το εν λόγο άρθρο 32, Ας πάψουν επιτέλους κάποιοι συνάδελφοι να τα ισοπεδώνουν όλα.Δεν μπορεί να υπάρχει ίδια βαθμολογική εξέλιξη σε όλες τις κατηγορίες του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων.

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨