Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Παραθερισμός Ε.Α.Α.Α. 2019. Υποβολή αιτήσεων τον Μάρτιο


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 
και με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ πιλοτικά φέτος για τα Παραρτήματα
Θεσσαλονίκης - Βόλου - Λάρισας και Πάτρας
ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ έως  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Α., και στα  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ της  

Δείτε επίσης - το αφιέρωμα του aeroporiapostratos στους Συναδέλφους Αποστράτους - όλης της προϊστορίας των δικαιούχων παραθερισμού (της προηγούμενης 6ετίας)  καθώς και της ενότητας με τα λοιπά θέματα που αφορούν τον  ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ  Ε.Α.Α.Α. 
Κατεβάστε την αίτηση Παραθερισμού 2019 (πατώντας ΕΔΩ)
Χρεώσεις μορίων Παραθεριστικής Περιόδου 2018 (πατήστε ΕΔΩ)


ΠΗΓΗ: Ε.Α.Α.Α 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨