Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Έσοδα-Έξοδα Ε.Α.Α.Α. μηνών ΟΚΤ- ΝΟΕ 2018


ΣΧΌΛΙΟ: Τι κι αν όλη η Αεροπορία <<μιλάει free>>στα VPN ;;;;;ο κωδικός τηλεφωνίας κατέγραψε ρεκόρ.....






4 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟ VPN ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ

    Νο 57 975,00 ΓΙΑ ΤΟ STANLEY .ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ;

    Νο56,57,105 ΤΕΛΕΝΟΡΜ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2827,00.ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ;

    ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗτΑΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΙΝΙΣΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ Ν57,975,00 ΓΙΑ ΤΟ STANLEY ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΙΚΡΟΔΕΞΙΩΣΗΣ
    ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ(ΜΝΗΜΗΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ)ΣΤΙΣ 21/10/2018.
    .ΓΙΑ ΤΟ Ν56,57,105 ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΚ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιότιμε κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΒΑΣ

    1) Για το STANLEY ποσού 975,00 που αναφέρεσθε ανωτέρω αφορά το α/α 54 και όχι το α/α 57
    2)Για τα α/α 56,57,105 ευχαριστούμε για την πληροφόρηση (περί ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ)

    Δεν απαντήσατε όμως για τα α/α 46 και 47 που έχουμε κυκλώσει με κόκκινο περίγραμμα και αφορούν το σχόλιό μας στην αρχή του δημοσιεύματος.
    Ευχαριστούμε πάντως για την πληροφόρηση που μας δώσατε -στην έστω και από εδώ - μέσω σχολίου σας.

    Η Ε.Α.Α.Α. δυστυχώς προτιμά ΕΔΏ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ -παρά τα συνεχή μας δημοσιεύματα περί πλήρους ενημέρωσης - να αναρτά ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ και ούτε τουλάχιστον ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΆ την αιτιολογία των δαπανών της.

    Δυστυχώς όσο θα συνεχίζεται αυτός ο τρόπος ενημέρωσης από μεριάς Ε.Α.Α.Α. ΠΆΝΤΑ θα υπάρχουν κενά στην πλήρη και εκτενή ενημέρωση των Αποστράτων αναγνωστών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ Ν46 ΑΦΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ INTERNET ΤΗΣ ΕΑΑΑ(ΚΕΝΤΡΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 05/10/2018 ΕΩΣ 06/11/2018. ΓΙΑ ΤΟ Ν47 ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 06/03/2018 ΕΩΣ 04/10/2018 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.






















    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨