Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Ε.Α.Α.Α./ΠΑΡΑΡΤ. Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στην 111 Πτέρυγα Μάχης (111ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου..........
η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της 111ΠΜ, από τον Σμήναρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη στον Σμήναρχο (Ι) Γεώργιο Λαγουδάκη, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.
Το Παράρτημά μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Βύρωνα Καρτσάνα και τον Αντιπρόεδρο κ. Εμμανουήλ-Αντώνιο Μίχαλο.

Ο Πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Παραρτήματος, ευχαριστεί τους παραδίδοντες, Διοικητή Σμχο (Ι) κ. Δημοσθένη Γρηγοριάδη και Υποδιοικητή Σμχο (Ι) Ευάγγελο Γκουτζούνη, για την άριστη συνεργασία και εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Στους παραλαμβάνοντες, Διοικητή Σμχο (Ι) κ. Γεώργιο Λαγουδάκη και Υποδιοικητή Σμχο (Ι) κ. Δημήτριο Γιαννόπουλο, εκφράζει τα συγχαρητήριά του για την επιλογή τους από την ηγεσία στις νέες τους θέσεις ευθύνης και εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία, ευελπιστώντας στη συνέχιση της μέχρι τώρα συνεργασίας τους.

-----
Αποστέλλεται συνημμένο Δελτίο Τύπου του Παραρτήματός μας και παρακαλούμε για  την ανάρτησή του στην ιστοσελίδα σας.
Με εντολή Προέδρου,
Σιφνιώτης Δημήτριος
Σγος ε.α.
β. Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Δημοσίων Σχέσεων-Εθιμοτυπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨