Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Τελετή Απονομής Πολεμικών Σημαιών στις Ι ΜΠ – ΙΙ Μ / Κ ΜΠ – VIII M / Π TAΞ – Χ ΣΠ – 1ο – 2ο ΤΕΕΠ της 1ης Στρατιάς (Φωτογραφίες)


Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνάτιου την Παρασκευή 14-10-2016 έγινε στην 1η Στρατιά (Στρατόπεδο Νικολάου Πλαστήρα) η Τελετή Παράδοσης Πολεμικών Σημαιών στις Ι ΜΠ – ΙΙ Μ / Κ ΜΠ – VIII M / Π TAΞ – Χ ΣΠ – 1ο – 2ο ΤΕΕΠ της 1ης Στρατιάς.


Τις σημαίες απένειμαν.............
ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.Εκ μέρους της Πολεμικής Αεροπορίας παρέστη ο Αρχηγός της ΤΑ, Απτχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτχος (Ι) Ιωάννης Γιάγκος και ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΑ Πτχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας.Την τελετή τίμησαν επίσης πολιτικές, στρατιωτικές και θρησκευτικές αρχές καθώς και πλήθος κόσμου.

Εκ μέρους της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας παρέστησαν ο πρόεδρος, Σγος ε.α Κ. Λιούτας και τα μέλη του ΔΣ, Επγος ε.α. Αθανάσιος Ντιγκμπασάνης και Σγος ε.α. Βασίλειος Παπαδόπουλος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨