Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Έβαλαν «χέρι» στα έσοδα του ΜΤΣ με υπογραφή Καμμένου!!! Γιατί δεν αντιδρά η ΕΑΑΣ;
  • 13,5 εκ. ευρώ ετησίως η μείωση των εσόδων του ΜΤΣ, λόγω του άρθρου 47 του Ν.4387/12-05-2016, που συνυπέγραψε ο ΥΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος, όπως φαίνεται στο τέλος της ανάρτησης.
  • 2,4 εκ. ευρώ ετησίως η μείωση των εσόδων του ΜΤΣ, λόγω του άρθρου 49 του Ν.4387/12-05-2016, που συνυπέγραψε ο ΥΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος. Τα επίμαχα άρθρα φαίνονται στο τέλος της ανάρτησης.
  • 12,4 εκ. ευρώ ετησίως η μείωση των εσόδων του ΜΤΣ {23.726.865 - 10.299.561 = 12.427.304 ευρώ} σε περίπτωση που η PICAR AEE {Piraeus Bank - Carouzos SA - Κοινοπραξία Διαχείρισης Μεγάρου ΜΤΣ} τελικώς κερδίσει τη δικαστική διαμάχη. Ποιος όμως θα ευθύνεται; Διαβάστε [ΕΔΩ] για να θυμηθείτε πόσο σοβαρό είναι το θέμα.
Αφού το ΜΤΣ, δεν αρνείται ενημέρωση γιατί αυτή δεν ζητείται από τον εκπρόσωπό μας της ΕΑΑΣ; Οφείλεται σε έλλειψη γνώσεων ή απλώς αδιαφορεί; Η μεγάλη όμως απορία έγκειται στη μη αντίδραση!!! Έτσι εκπροσωπεί η ΕΑΑΣ τα συμφέροντα μας; Αν αθροίσουμε τα παραπάνω ποσά ανέρχονται στα 28,3 εκ. ευρώ. Πως θα καλυφθούν αυτά μεσοπρόθεσμα για να μην υπάρξει και νέα μείωση των μερισμάτων;
  • Εκτιμάται ότι παρόμοια μείωση εσόδων λόγω των άρθρων 47 και 49 του ν.4387/2016 έχει το ΜΤΑ και το ΜΤΝ. Γιατί όμως σιωπούν ΟΛΕΣ οι θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων Αξκων και το Συντονιστικό τους; ..............

Τα παραπάνω συμπεράσματα προκύπτουν αβίαστα διαβάζοντας την από 25 Ιουλίου 2016 απάντηση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, η οποία παρελήφθη την 16η Αυγούστου 2016, στην Αίτηση Ενημέρωσης Μερισματούχου από το ΜΤΣ {15 Ιουλ 2016}. Όπως και την προηγούμενη φορά το ΜΤΣ δεν απάντησε σε μία ερώτηση ή απάντησε με τον τρόπο της αλλά αυτό δεν μειώνει τη σημασία της ενέργειας της.
Αξίζει και πάλι να σημειωθεί ότι το ΜΤΣ καλεί την ΕΑΑΣ να μεριμνήσει για την ενημέρωση των μελών της...

Συνεχίστε για τα έγγραφα στο: Απόστολος Παπαπαρίσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨