Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πάνος Καμμένος χειριστής C-130 & μοίρασε άδειες

Οι ειδικοί απορούν και αναζητούν τις αιτίες. Γιατί όλοι οι υπουργοί Άμυνας αισθάνονται την ανάγκη να γίνουν έστω και για λίγο πιλότοι ενός αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας;

Μυστήριο καλύπτει έως τώρα το θέμα. Πάντως από αυτή τη συνήθεια δεν ξέφυγε ούτε ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Όπως αποκαλύπτει.......
ο ΒΗΜΑτοδότης ο κ. Καμμένος για τη μετάβαση και τη επιστροφή του στην Κύπρο χρησιμοποίησε μεν αεροπλάνο της γραμμής, αλλά της Πολεμικής Αεροπορίας.

Επιβιβάστηκε σε ένα C130, αυτό που εκτελεί τακτικά δρομολόγια από και προς τη Λευκωσία για να μεταφέρει οπλίτες, μέλη της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου.

Εκεί, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στον αέρα και κατά την επιστροφή συν΄'εβησαν διάφορα ενδιαφέροντα χάπενινγκ.

Πρώτον ο υπουργός θέλησε να πάει στο πιλοτήριο,φόρεσε ακουστικά και για λίγο πήρε το αεροσκάφος στα χέρια του. Ήταν βεβαίως δίπλα του και ο κυβερνήτης που καιροφυλακτούσε.

Δεύτερον, οι συνεπιβάτες του στρατιώτες ήταν ευτυχείς που συνταξίδευσαν με τον υπουργό Άμυνας. 'Οχι, βεβαίως επειδή πιλοτάριζε το αεροπλάνο, αλλά επειδή ο κ. Καμμένος φθάνοντας στην Αθήνα έδωσε πενθήμερη υπουργική άδεια σε όσους είχαν την τύχη να ταξιδέψουν μαζί του.

ΠΗΓΗ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/02/blog-post_8203.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨