Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Η κοροϊδία έχει και τα όριά της

Κύριε Πρόεδρε, κ.κ. συνάδελφοι και μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ.

Με την κοινοποίηση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους των ενημερωτικών σημειωμάτων της σύνταξης μηνός Ιανουαρίου 2015, φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση της κυβέρνησης να μην μας επιστρέψει ούτε το 50% από τα παράνομα παρακρατηθέντα με τον αντισυνταγματικό Ν.4093.

Με διάφορα λογιστικά τρυκ , ( αύξηση φόρου, αύξηση άλλων κρατήσεων κ.λ.π. ) , η κυβέρνηση μας επιστρέφει ποσόν κάτω του...... 15% - 20%, γελειοποιώντας και τα ε.ε. και τα ε.α. Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας., αλλα και την Ελληνική Δικαιοσύνη την οποία σέβεται μόνο όταν εκδίδει αποφάσεις που συμφέρουν την ίδια και τους ξένους τοκογλύφους τις εντολές των οποίων ακολουθεί τυφλά.

Η παραπάνω ενέργεια προσβάλλει για μια ακόμη φορά όλους εμάς, μετά την απόπειρα στροφής της κοινής γνώμης εναντίον μας με την ΄΄βάφτιση΄΄ ως αυξήσεων, την επιστροφή ενός ελάχιστου μέρους από τα κλεμμένα.

Για όλα τα παραπάνω, προτείνω να συγκλιθεί άμεσα το ΔΣ της Ενώσεως και να εκδώσει Δελτίο Τύπου με το οποίο θα καταδεικνύει σε όλους τις αντιδημοκρατικές και παράνομες ενέργειες της κυβέρνησης εναντίον μας.

Επίσης να αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες - κινήσεις ( δικαστικές, συλλογικές και ατομικές ) αλλα και τυχόν άλλες που θα ασκήσουν πίεση προς την κατεύθυνση της πλήρους δικαίωσής μας, ειδικά τώρα, και εν όψει εκλογών.

Εάν είναι δυνατόν επίσης , να γίνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους γνωστό ότι, αν η κυβέρνηση επιμείνει στην απόφαση - κοροϊδία έναντι ημών και της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ότι ασκώντας το ύψιστο δημοκρατικό μας δικαίωμα της ψήφου θα αποδώσουμε ΄΄ Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ΄΄ !

Με εκτίμηση προς όλους σας
Τχης ε.α. Γιώργος Χατζημαλλής
Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨