Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ


- Ο ρόλος των Στρατιωτικών Επαγγελματικών Ενώσεων

Μαδρίτη , 19 Νοε. 2013

Την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Novotel στην Μαδρίτη, πραγματοποιήθηκε διεθνής συνάντηση με θέμα -Ο ρόλος των Στρατιωτικών Επαγγελματικών Ενώσεων στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων της Νοτίου Ευρώπης.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το Γραφείο για την Υπεράσπιση των Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ODIHR ) του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατιωτικών Οργανώσεων (EUROMIL) με την συμμετοχή της ΑΝΕΑΕΔ........
Σκοπός της συνάντησης ήταν να δώσει βήμα στους στρατιωτικούς για να μοιραστούν εμπειρίες και απόψεις σε σχέση με το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι, καθώς και τα δικαιώματα που συνδέονται με αυτό, του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων των κρατών της Ν. Ευρώπης.

Υπήρξε άλλωστε σημαντική συμμετοχή από εκπροσώπους των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Κύπρου και Μαυροβουνίου, καθώς και από πλειάδα εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών που συμμετείχαν.

Η συνάντηση, με δομή στρογγυλής τραπέζης, έγινε με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Στρατιωτικών Ενώσεων της Ελλάδος, Ισπανίας, Ιταλίας, Κύπρου, Μάλτας, Μαυροβουνίου και Πορτογαλίας, καθώς και πανεπιστημιακών και των μελών του ODIHR και του EUROMIL.

Το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι είναι υποχρέωση κάθε δημοκρατικής κοινωνίας, επιτρέποντας στους πολίτες να ενώνονται, είτε σε άτυπη ή επίσημη βάση, δημιουργώντας ή συμμετέχοντας σε συλλόγους, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τα επαγγελματικά θέματα που τους αφορούν, ήταν η καθαρή τοποθέτηση του ODIHR.

Γκιτέρσος Ευθ.
Γραμματέας ΑΝΕΑΕΔ

Από ΑΝΕΑΕΔ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨