Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Περιφέρεια Αττικής: 6 εκατ. ευρώ για την προμήθεια νέου ιατρικού εξοπλισμού στα στρατιωτικά νοσοκομεία του λεκανοπεδίου

 

aeroporiapostratos: ...καλά τα μηχανήματα  και ο εξοπλισμός κ. Περιφερειάρχη!!!!......αλλά όταν ΔΕΝ έχεις Προσωπικό και Ιατρούς ....... πως  να  τα λειτουργήσεις ;;;;;  

Απαιτείται άμεσα η πρόσληψη Ιατρών Ακτινοδιαγνωστικής  για το 251 ΓΝΑ.


«Ενισχύουμε τα νοσηλευτικά ιδρύματα και θωρακίζουμε τη δημόσια υγεία» ........μια μικρή ανταπόδοση για την προσφορά τους στην κοινωνία» 
αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, εγκρίνεται η διάθεση ποσού 6 εκατ. ευρώ για τη θωράκιση των στρατιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων του Λεκανοπεδίου...........


«Τα στρατιωτικά μας νοσοκομεία εξοπλίζονται, σήμερα, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο, διασφαλίζουμε την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία τους, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για δωρεάν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και φροντίδας για τους ενστόλους μας και τις οικογένειές τους – μια μικρή ανταπόδοση για την προσφορά τους στην κοινωνία», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.


Και πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή έχουμε δεσμευτεί για την ευημερία όλων. Θωρακίζουμε, με πράξεις, το εθνικό σύστημα υγείας, με κάθε πρόσφορο τρόπο. Η επένδυση στη δημόσια υγεία, η φροντίδα των ασθενών μέσω της αναβάθμισης των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών και η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αποτελεί σαφέστατη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας».

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Αφορά στην προμήθεια σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού και πιο συγκεκριμένα:

Δύο Ψηφιακούς Αγγειογράφους – Στεφανιογράφους (1,7 εκατ. ευρώ)
Δικέφαλη τομογραφική γ-κάμερα (SPECT) (300.000 ευρώ)
Χειρουργικό μικροσκόπιο για Ν/Χ χρήση (305.000 ευρώ)
Ψηφιακός Μαστογράφος (375.000 ευρώ)
Ηλεκτρονικός Τομογράφος Φωτονίων γ-κάμερα 2 κεφαλών (SPECT-CT) (600.000 ευρώ)
Τρία φορητά Ακτινοσκοπικά Μηχανήματα (C-arm) (330.000 ευρώ)
Μαγνητικός Τομογράφος (1,18 εκατ. ευρώ)
Δύο Βρογχοσκόπια EBUS-TBNA (620.000 ευρώ)
Οπτική Τομογραφία Συνοχής OCT (123.000 ευρώ)
Χειρουργικό Μικροσκόπιο (175.000 ευρώ)
Πλήρης Πύργος Ενδοσκοπήσεων (250.000 ευρώ)
Πύργος ΩΡΛ Χειρουργικός Ενδοσκοπικός (41.000 ευρώ).


Όπως υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, εντός του 2024, αναμένεται και νέα πρόσκληση για την περαιτέρω θωράκιση και αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού και των υπόλοιπων νοσοκομείων της Αττικής.

1 σχόλιο:

  1. Τα λεφτά τα έδωσε ο Χαρδαλιάς για να κάνει καλύτερα τα "ιδιωτικἀ " Στρατιωτικά νοσοκομεία για να πηγαίνουν οι Βολευτές, οι πολιτικάντζες , οι υπουργάρες, οι τραγουδιστές , οι ηθοποιοί, οι δημοσιογράφοι του συστήματος να νοσηλεύονται ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ . Για κανένα άλλο λόγο. Οι γιατροί στο ΓΝΑ αντιμετωπιζουν τους αποστρατους οπως οι γιατροι σε αντιμετωπιζουν στο ΙΚΑ ( προσωπικη εμπειρία ) "Τι έχεις ? Εντάξει ..έλα σε επτά μηνες να σε χειρουργησω " Μα γιατρέ..επειγει εχω γνωματευση απο ΔΗΜΟΣΙΟ Νοσοκομειο και απο το METROPOLITAN GENERAL " Τι να σου κανω ? " Υπάρχουν χειρουργεια που περιμενουν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ " Δυστυχως .. !! Οι Α/ΓΕΑ 30 χρονια ειχαν αλλες προτεραιοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨