Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ



Γράφει ο Επισμηναγός (Ι) Γεώργιος Κασσαβέτης
Τέως Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΑ


Μερικοί καλοί συνάδελφοι, με πρωτοστάτη κάποιον ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ο οποίος κατά πληροφορίες μας φιλοδοξεί να εκλεγεί πρόεδρος και να διοικεί την ΕΑΑΑ με τηλεκοντρόλ από τον Αλμυρό Μαγνησίας, όπου μονίμως διαμένει, προσπαθούν εναγωνίως να πληροφορηθούν εάν θα βάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές της ΕΑΑΑ.

Δε γνωρίζω που οφείλεται το ενδιαφέρον των λοιπών συναδέλφων για την υποψηφιότητά μου. Γνωρίζω όμως ότι η αγωνία του κ. Δημητριάδη έγκειται στο εξής.

Επειδή στις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί – Αντιπτέραρχος Ιπτάμενος γαρ - τελευταίος και καταϊδρωμένος, φοβάται ότι η βεβαία εκλογή μου θα τον αφήσει εκτός νυμφώνος. Τον πληροφορώ λοιπόν ότι δεν πρόκειται να βάλλω υποψηφιότητα, κι ότι δεν θα γίνω εμπόδιο στην εργολαβική προσπάθεια που έχει αναλάβει με το σημερινό προεδρείο της ΕΑΑΑ (πρόεδρο – αντιπρόεδρο) να διαλύσουν την ΕΑΑΑ, η οποία ήδη βρίσκεται σε τέλεια παρακμή.

Ακόμη και η ενημέρωση των μελών μέσω της Ηχούς των Αιθέρων έχει εκλείψει, όχι μόνο επειδή η εφημερίδα εκδίδεται κάθε 2-3 μήνες, αλλά επειδή το περιεχόμενό της θυμίζει φυλλάδα επαρχιακού συλλόγου. Μόνο τα άρθρα του αντιπροέδρου αν διαβάσει κανείς αντιλαμβάνεται το επίπεδο της εφημερίδος.

Όχι λοιπόν κύριοι ανησυχούντες, δεν πρόκειται να υποβάλω υποψηφιότητα, για να συνθλιβώ ανάμεσα στις μετριότητές σας και να συνεργήσω στην τελεία απαξίωση της Ενώσεώς μας.

Μια Ένωση την οποία τα Δ.Σ. στα οποία μετείχα, είτε ως απλό μέλος, είτε ως επι 11ετία Διευθύνων Σύμβουλος είχαν καταστήσει αγωνιστική έπαλξη, αντάξια του κύρους του ονόματος του υπερήφανου Όπλου μας.

Το Σωματειακό εξάμβλωμα το οποίο δημιουργήσατε τα τελευταία χρόνια δεν είναι αυτό που σας παρέδωσαν τα Διοικητικά Συμβούλια Κατσιαντώνη, Πυλούδη, Κασσαβέτη, Νικόπουλου, Σωτηρόπουλου.

Δεν αντιλαμβάνεσθε την αθλιότητα στην οποία οδηγήσατε την Ένωση, τουλάχιστον μην προκαλείτε.










2 σχόλια:

  1. Προσωπικες επιστολες δεν ενδιαφερουν γιατι προωθουν το τελος των ενωσεων που αν δεν υπηρχαν…. Επιπλεον αν δεν κανω λαθος η ιδια η ΕΑΑΑ εχει κανει νουθεσια στον αρθρογραφο για ψευδεις αναφορες του στον Πτεραρχο κ Ιατριδη και όχι μονο.Προσωπικες επιστολες δεν ενδιαφερουν γιατι προωθουν το τελος των ενωσεων που αν δεν υπηρχαν…. Επιπλεον αν δεν κανω λαθος η ιδια η ΕΑΑΑ εχει κανει νουθεσια στον αρθρογραφο για ψευδεις αναφορες του στον Πτεραρχο κ Ιατριδη και όχι μονο.
    Εξαλλου θα αλλαξουν ολοι στην ΕΑΑΑ. Για τον ν4093/2012 δεν σας ειδαμε να γραφετε .φαγομαρα μεταξυ σας δεν ενδιαφερουν κανενα.


    Εξαλλου θα αλλαξουν ολοι στην ΕΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού όλοι δεν κάνουν για τον Επισμηναγό να μας πεί ποιους προτείνει για να σιάξει το εααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨