Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Η απάντηση του ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλου για το πως ¨κερδήθηκε¨ η υγεία (λόγω covid-19) στα ΚΕΔΑ της Π.Α.

Με την  ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ απάντηση -τοποθέτηση του στη Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος και στηρίζοντας απόλυτα τον κ. Α/ΓΕΑ βάζει στο.........

περιθώριο παρελθόντα <<καρβουνισμένα>>  δημοσιεύματα που είχαν ασχοληθεί μαζί του όπως : Ο Α/ΓΕΑ μένει στο κλειστό για τους δικαιούχους της ΠΑ ΚΕΔΑ στο Ζούμπερι;

...........και ταυτόχρονα κλείνει στόματα αποστράτων (ευτυχώς λίγα) που νυχθημερόν στο FB σε διαδικτυακές επονομαζόμενες λέσχες  σχολίαζαν (μεταξύ άλλων) κατά το δοκούν και κατά τα προσωπικά τους συμφέροντα .......για το φετινό χάσιμο της καλοκαιρινής << φτηνής μπριζόλας >> στο Ζούμπερι..........

Με την έκδοση της Διαταγής όμως του κ. Α/ΓΕΑ κερδήθηκε ακόμη μία μάχη (μέχρι στιγμής) κατά του covid-19 στα ΚΕΔΑ της Π.Α. .........και έτσι υλοποιείται απρόσκοπτα το πρόγραμμα παραθερισμού.........οι έχοντες την ευθύνη έπραξαν ως όφειλαν τα αυτονόητα για την υγεία των Αποστράτων αλλά  και του ε.ε. Προσωπικού της Π.Α......... 

Δείτε την εμπεριστατωμένη απάντηση του ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλου...... 



 

Για την  ερώτηση στην Βουλή πατήστε  ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Σχόλια για την απάντηση του κ.ΥΕΘΑ στην επερώτηση 8600/29-07-20 του Βουλευτή κ. Αντώνιου Μυλωνάκη με θέμα, ‘’Αδικημένα τα Στελέχη της ΠΑ στην πρόσβαση των ΚΕΔΑ.

    1. Σύμφωνα με τον ΚΟΛ/ΚΕΔΑ η κάλυψη των προβλεπομένων από τα σχέδια αναγκών ετοιμότητας προσωπικού σε περιόδους κρίσης, έντασης και πολέμου, ως κύρια αποστολής τους, δύναται να πραγματοποιηθεί εντός 1-2 ωρών αφότου δοθεί εντολή και θα αφορά όλους, και τους παραθεριστές και τους πυρόπληκτους.

    2. Η παραλία και τα κέντρα εξυπηρέτησης των ΚΕΔΑ, μπορούν να λειτουργούν εκ περιτροπής ώστε να εξυπηρετούν και παραθεριστές και επισκέπτες, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας του υπουργείου Υγείας για τον κορονοιό, απλώς πρέπει να ασχοληθεί κάποιος ‘’σοβαρά’’ για την αναγκαστική εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας……..

    3. Τα αντίστοιχα ΚΕΔΑ του ΓΕΣ και του ΠΝ, μπορούν να έχουν περισσότερες εγκαταστάσεις αλλά έχουν και περισσότερο κόσμο (μάλιστα η παραλία του ΠΝ είναι μικρότερη της του ΚΕΔΑ ΖΟΥΜΠΕΡΙ) και έχουν επιτρέψει την είσοδο στους επισκέπτες, τηρώντας προφανώς, τα πρωτόκολλα υγείας και τα μέτρα προφύλαξης σε όλους τους χώρους εξυπηρέτησης του δικαιούμενου προσωπικού. Διερωτώμεθα λοιπόν μήπως φορείς του κορονοϊού είναι μόνο οι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας?
    4. Αυτή η κατάσταση έχει φέρει σε απόγνωση και έχει εξοργίσει τα στελέχη της ΠΑ εν ενεργεία και εν αποστρατεία τα οποία δεν έχουν άλλη διέξοδο ούτε την οικονομική δυνατότητα να πάνε κάπου αλλού. Όλοι αυτοί ‘’παρατηρούν’’ απέξω το ΚΕΔΑ μέσα στο οποίο παραθερίζουν δυστυχώς και μη δικαιούχοι με δική τους παραλία….!!!??? οι οποίοι μπορούν να καλέσουν και απεριόριστο αριθμό επισκεπτών……!!!. Επ’ αυτού, μπορεί να καθορίζεται από την προηγουμένη κατάσταση επισκεπτών/ατόμων για την επόμενη, κατόπιν δηλώσεώς των, περιορισμένος αριθμού 30-40 ατόμων οι οποίοι κατά την επίσκεψή τους θα τηρούν ευλαβικώς τα μέτρα προφύλαξης από το κορονοιό, καθ’όλη την διάρκεια της επίσκεψης τους και σε όλους τους χώρους. Τα στελέχη της ΠΑ (εε & εα) και οι οικογένειες τους δέχονται μεγάλη ψυχολογική/οικονομική πίεση/επιβάρυνση (οικονομική κρίση, ελληνοτουρκικά, κορωναιός κλπ. κλπ.) και η κατάσταση αυτή τους απαγορεύει να βρουν μια προσωρινή διέξοδο στις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΑ για την συντήρηση των οποίων υπόκεινται εμμέσως και σε μειώσεις από τον μισθό/σύνταξή τους για το ποσοστό αγοράς των ‘’προϊόντων’’ εξυπηρέτησης υπέρ του ΜΤΑ. Εξάλλου “ Το Κέντρο Ετοιμότητας και Διασποράς Αεροπορίας” (ΚΕΔΑ), ανεξαρτήτως της ονομασίας σκοπιμότητας, είναι περιουσιακό στοιχείο του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας (ΜΤΑ), ήτοι των Μετόχων και Μερισματούχων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιστοίχως.
    5. Επίσης σύμφωνα με το ‘’κώδικα δεοντολογίας’’ του ιστολογίου σας ‘’ ο http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα! Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων και των σχολίων καθώς και των αναρτήσεων που προέρχονται από άλλα Ιστολόγια. Το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.
    Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη’’., φρονώ ότι θα πρέπει να τηρείται και από ‘’εσάς τους ίδιους’’ για την απάντηση του κ.ΥΕΘΑ………

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨