Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Συνεργασία της ΠΟΣ με κ. Α/ΓΕΣ




Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ  
Τηλ. 6972717990                                                                                Αριθμ. Πρωτ.  20/2018
               Αθήνα, 12 Ιουλ. 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 98


Την Τετάρτη, 11 Ιουλ. 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΠΟΣ με τον Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, κατόπιν αιτήματος της Ομοσπονδίας. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Διευθυντής ΔΟΙ/ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Αζναουρίδης και από πλευράς ΠΟΣ ο Πρόεδρος Ταξχος εα Βασίλειος Νικολόπουλος, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Αντγος εα Σωτήριος Χαρωνίτης και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Σχης εα Δημήτριος Ταραντίλης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για θέματα που περιλαμβάνει η πρόσφατη εγκύκλιος Φ10042/οικ. 13567/329/08 Ιουν 2018 του Υπουργείου Εργασίας, με την οποία παρέχονται συμπληρωματικές οδηγίες προσδιορισμού των συντάξιμων αποδοχών και των σχετικών κρατήσεων, για τον υπολογισμό του διπλάσιου χρόνου υπηρεσίας Στρατιωτικών και η κατάθεση προτάσεων από την Ομοσπονδία για θέματα του ΜΤΣ και του ΕΚΟΕΜΣ.

Ειδικά για το θέμα της διαδικασίας αναγνώρισης των συντάξιμων ετών και την καταβολή εισφορών, όσων εισήλθαν στο στράτευμα μετά τον Οκτώβριο του 1990, ζητήθηκε η συνδρομή του ΓΕΣ για τη ρύθμιση/συμψηφισμό όσων ήδη έχουν ξεκινήσει την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, όπως επίσης η συνεργασία και η παροχή των διαθέσιμων στοιχείων προς το ΓΛΚ για τους αποστράτους συναδέλφους, που θα καταθέσουν σχετικές αιτήσεις αναγνώρισης συντάξιμων ετών.

Ο κ. Αρχηγός εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του προς το προσωπικό και έδωσε σχετικές κατευθύνσεις στο Διευθυντή της ΔΟΙ/ΓΕΣ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για εμπεριστατωμένη ενημέρωση και διευκόλυνση των διαδικασιών προς όφελος των ενδιαφερομένων συναδέλφων.

Τέλος, ο κ. Α/ΓΕΣ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΠΟΣ για τις δραστηριότητες των Μονάδων του Στρατού Ξηράς, αλλά και το υψηλό φρόνημα των στελεχών, ιδιαίτερα των νεοτέρων, που εντυπωσιάζουν με τον ενθουσιασμό και το ηθικό τους στην εκτέλεση του καθήκοντος.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και η ΠΟΣ εκφράζει την ικανοποίησή της για την εξαιρετική συνεργασία και ανταπόκριση του κ. Α/ΓΕΣ.
          Για το Διοικητικό Συμβούλιο.                                                                        Ο                                      Ο
              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                                                        
       Νικολόπουλος Βασίλειος                                            Ταραντίλης Δημήτριος   
             Ταξίαρχος  εα                                                Συνταγματάρχης εα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨