Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Στον «αέρα» η κινητοποίηση της Λάρισας! Ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ έκανε πίσω! Αμείλικτα τα ερωτήματα από τον Αντιπρόεδρο της ΕΑΑΣ!!!




Υπαναχώρηση της ΕΑΑΑ στα συμφωνηθέντα στο Συντονιστικό
Συμβούλιο των τριών ΕΑΑ της 22ας Μαρτίου 2016

Αγαπητοί Συνάδελφοι, την 22α Μαρτίου 2016 συνεδρίασε το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων EΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, όπου απεφασίσθηκαν μεταξύ άλλων, τα εξής:........

α. Η διοργάνωση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας στη ΛΑΡΙΣΑ την 7η Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη, των αποστράτων στελεχών των Ε.Δ., στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν και τα αντίστοιχα σωματεία και τα στελέχη των Σ.Α.
β. Η εκδήλωση να γίνει υπό την αιγίδα του Συντονιστικού και η οργάνωση της από τα οικεία παραρτήματα των Ενώσεων.
γ. Να συνταχθεί από τον Πρόεδρο του Συντονιστικού και Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Ν. σχετική ανακοίνωση επί του υπόψη θέματος.
δ. Η ρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση, κατόπιν σχετικού ερωτήματος, ότι δύναται να ανακοινωθεί άμεσα η υπόψη απόφαση.

Δυστυχώς και πριν περάσει ένα 24ωρο, η ΕΑΑΑ, μας ενημέρωσε ότι υπαναχωρεί από τα συμφωνηθέντα χωρίς να εξηγήσει το λόγο που έπραξε τούτο. Οι ερωτήσεις πολλές και αμείλικτες:


• Τι μεσολάβησε και φθάσαμε σε αυτήν την αλλαγή στάσης της ΕΑΑΑ;
• Ποιος και γιατί οδήγησε την ΕΑΑΑ να υπαναχωρήσει στα όσα συμφωνήθηκαν στην υπόψη συνεδρίαση του Συντονιστικού;
• Ποιος από τους κόλπους της Αεροπορίας και γιατί έθεσε «βέτο» στη ματαίωση της διαμαρτυρίας;
• Ποιος και γιατί δεν θέλει να εκφραστεί η αγανάκτηση των Στρατιωτικών επί των δίκαιων και διαχρονικών αιτημάτων – θεμάτων μας και τη θέση μας για τα Εθνικά, τα θεσμικά και κλαδικά ζητήματα που μας ταλανίζουν;


Για όλα τα παραπάνω οφείλει ο κ. Πρόεδρος της ΕΑΑΑ να δώσει μια πλήρως τεκμηριωμένη και σαφή απάντηση. Είμαι σίγουρος ότι δεν την αναμένω μόνον εγώ, αλλά όλοι οι εα Συνάδελφοι, ιδίως όμως οι προερχόμενοι από την Πολεμική Αεροπορία που τίμησαν με την ψήφο τους τον πρόεδρο και τον Δντα Σύμβουλο της ΕΑΑΑ.

Ας έχουν υπόψη τους ορισμένοι, πως την οργή και την αγανάκτηση μας κανένας μα κανένας δεν θα μπορέσει να την εμποδίσει – σταματήσει. Θα βρει τρόπο και μέσα, να εκφρασθεί και σαν ποτάμι θα παρασύρει όλους τους λιγόψυχους και συμβιβασμένους.

Τέλος, καλείται η ΕΑΑΝ, και με δεδομένη την επιθυμία της ΕΑΑΣ όπως αυτή εκφράσθηκε στο Συντονιστικό, αλλά και επιβεβαίωσε αυτή στο Διοικητικό Συμβούλιο της στις 23ης Μαρτίου 2016, να προχωρήσουν από κοινού και ανεξαρτήτως συντονιστικού, όπως άλλως προβλέπεται στο καταστατικό τους, στην υλοποίηση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας.

Συνάδελφοι να είστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση!!!
Υπτγος ε.α. Βασίλειος Ροζής, Αντιπρόεδρος ΕΑΑΣ


Υ.Γ. Στο Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών ΕΑΑ συμμετείχαν: 
(1) Από την ΕΑΑΝ, Αντχος ΠΝ εα Σπυρίδων Περβαινάς (πρόεδρος). 
(2) Από την ΕΑΑΣ, Υπτγος εα Ευάγγελoς Δανιάς (πρόεδρος), Υπτγος εα Βασίλειος Ροζής (αντιπρόεδρος), Σχης εα Καίσαρης Νικόλαος (δνων σύμβουλος) και Αντγος εα Καρανίσας Θωμάς. (3) Από την ΕΑΑΑ, Απτχος(Ι) εα Σπυρίδων Καββούρης (πρόεδρος) και Ασμχος εα Ιωάννης Κρανιάς (δνων σύμβουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨