Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό. (Abraham Lincoln - Πρόεδρος των ΗΠΑ)


Του Απόστολου Παπαπαρίση

Θα μπορούσα με το παραπάνω γνωμικό να αναφέρομαι στον κ. Τσίπρα ή στον κ. Καμμένο, αλλά δεν θα το κάνω. Θα αναφερθώ στον πρόεδρο της ΠΟΕΣ, στην άρνηση του να προσυπογράψει την κοινή ανακοίνωση όλων των άλλων ομοσπονδιών των εν ενεργεία συναδέλφων και στη φερόμενη απάντηση - μομφή άλλου προέδρου ομοσπονδίας, ότι είναι προβοκάτορας με ύποπτο ρόλο [ΕΔΩ]. Γιατί λοιπόν η ΠΟΕΣ του Τσουκαράκη προσυπέγραψε...

7 συνεχόμενες κοινές ανακοινώσεις [ΕΔΩ] και στην τελευταία, την σοβαρότερη, αυτή που έκανε γνωστή την απόφαση των εν ενεργεία ομοσπονδιών για κινητοποιήσεις, δεν την υπέγραψε;[ΕΔΩ]. 

Έχουν άδικο ορισμένοι που σκέφτονται ότι βρισκόταν εκεί σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να παρακολουθεί και να βάζει προσκόμματα όταν επρόκειτο να παρθεί η τελική απόφαση; Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το παρόν δεν έχει πάρει θέση. Σίγουρα σκέπτεται και συσκέπτεται πως θα μπερδέψει και πάλι την τράπουλα για να ξεφύγει αλώβητος, όπως το έκανε και στο παρελθόν. Όλοι θυμόμαστε ότι απέφυγε να συμμετάσχει στις συγκεντρώσεις στην Κρήτη και στη Λάρισα, αλλά και στην πρόσφατη στην Αθήνα με γελοίες δικαιολογίες. Την μια του έφταιγε η στολή, την άλλη η ώρα. Στην Θεσσαλονίκη που τρέξαμε και προετοιμάσαμε μια 12άδα συνάδελφοι, γιατί συμμετείχε αν και η συγκέντρωση έγινε το μεσημέρι;

Γιατί η ΕΣΠΕΘ, η ΕΣΠΕΚΜ και η ΕΣΠΕΗΠ, οι μεγαλύτερες περιφερειακές ενώσεις έχουν διαχωρίσει από καιρό τη θέση τους και παραιτήθηκαν οι εκπρόσωποι τους από το Δ.Σ. της ΠΟΕΣ; Γιατί δημιουργήθηκε ο ΣΕΕΝΣΑ από εν ενεργεία στελέχη της ΠΑ; Γιατί αφήνει σε κάθε ευκαιρία να φαίνεται ότι εκπροσωπεί το σύνολο των στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ και όχι τα μέλη της ΠΟΕΣ, όσα του έχουν απομείνει;


Χθες πληροφορηθήκαμε ότι η ΠΟΕΣ δια του Τσουκαράκησυμμετείχε σε συγκέντρωση ενώσεων - συνδέσμων - ομοσπονδιών αποστράτων οι οποίοι εξέφρασαν ομοφώνως την αντίθεση / διαφωνία τους για το υπό συζήτηση σχέδιο του ασφαλιστικού / συνταξιοδοτικού. Εκεί λοιπόν όταν ρωτήθηκεγιατί δεν υπέγραψε την κοινή ανακοίνωση ανέφερε και πάλι το θέμα της ώρας. Δεν τους βολεύει, δεν προλαβαίνουν και άλλα φαιδρά... [ΕΔΩ] όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προσυπέγραψε γιατί η θέση της ομοσπονδίας (ΠΟΕΣ) είναι να τηρηθεί στάση αναμονής μέχρι να δημοσιοποιηθεί το σ/ν ενώ πρόταξε ενστάσεις για τη διαδήλωση. 

Άλλα δηλώνει λοιπόν ο Τσουκαράκης στις συσκέψεις των εν ενεργεία ομοσπονδιών και άλλα στους φορείς των αποστράτων. Πότε λοιπόν λέει αλήθεια και πότε ψέματα; Δεν σας φαίνεται ότι κάτι δεν κολλάει εδώ... Συμμετέχει, παρακολουθεί, ...συμφωνεί και στο τέλος απέχει από τις κινητοποιήσεις κι αυτό όσο είναι στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Τα συμπεράσματα δικά σας... Άρχισα με γνωμικό, θα τελειώσω με γνωμικό και μάλιστα από τον ίδιο πρόεδρο των ΗΠΑ.
Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν τις αντιξοότητες, αλλά αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσ’ του εξουσία. (Αβραάμ Λίνκολν)

http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/2016/01/abraham-lincoln.html

2 σχόλια:

  1. Κε Παπαπαρίση , πολύ καλά τα λέτε κι ας εχει υπ΄όψη ο Τσουκαράκης που εχει αυτοχρησθεί εκπρόσωπος των στελεχών των ΕΔ οτι, εφεξής θα ακολουθήσουν και μηνύσεις εναντίον του, γιατί πλεον δεν εχει κανενα δικαίωμα εκπροσώπησης των στελεχων, κυρίως όταν διαπιστώνεται περίτρανα ότι έχει πουλήσει την "ψυχή" του στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ουσιαστικά υποσκάπτει τα συμφέροντα των ε.ε. στρατιωτικών σε συνεργασία με ψευτες πολιτικάντηδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος διαφωνεί σηκώνει δικό του μπαιράκι, έτσι δουλειά δεν γίνεται. Στην ΠΟΕΣ υποθέτω υπάρχει καταστατικό για την λειτουργία του και ο πρόεδρος βγαίνει από εκλογές. Αν έχουμε 10 ΠΟΕΣ , μία για κάθε κόμμα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨