Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα 46χρονη υποσμηναγός της 111 Π.Μ.


aeroporiapostratos: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον συνάδελφο μας Απόστρατο σύζυγό της. Αιωνία της η μνήμη της συναδέλφου μας Υπσγό Στυλιανής Αυγέρη.

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 46χρονη υποσμηναγό, που υπηρετούσε στη Μοίρα Εφοδιασμού της 111 Πτέρυγας Μάχης και έχασε τη ζωή της, σε τροχαίο δυστύχημα, σήμερα το πρωί, ενώ πήγαινε στη μονάδα της, για να μαζέψει υπογραφές, καθώς είχε καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης!
Η άτυχη Στυλιανή Αυγέρη, υποσμηναγός στην μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, είχε καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης – αποστρατείας, που έγινε δεκτή τον...... περασμένο Μάιο από τον Β’ Κλάδο Διεύθυνσης Προσωπικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί εντός του Αυγούστου και ήταν από τις τελευταίες φορές που πήγαινε στη μονάδα της, για να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν γραφτό να φτάσει στον προορισμό της, καθώς το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα, στις 8 σήμερα το πρωί, σε δυστύχημα που έγινε στην οδό Βόλου – Μικροθηβών, στο ύψος του Μάραθου.
Η άτυχη γυναίκα, οδηγούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan Micra και κατευθυνόταν προς Ν. Αγχίαλο, ενώ φαίνεται ότι ο δρόμος γλιστρούσε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, για να συγκρουστεί αρχικά με ένα Nissan Navara, που είχε κατεύθυνση προς Βόλο και στη συνέχεια με ένα SEAT Leon, στο οποίο επέβαιναν τρεις επίσης εργαζόμενοι στην 111 Π.Μ. που σχολούσαν από 24ωρη βάρδια.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και είχε αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του μικρού αυτοκινήτου της υποσμηναγού να γίνει άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ μεγάλες ζημιές υπέστη και το εκτός δρόμου όχημα οδηγούσε ένας 37χρονος, από τη Λαμία και ακόμη πιο μικρές το τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος στρατιωτικός της 111 Π.Μ. Πάντως, η καμπίνα επιβατών του Nissan ήταν σχεδόν άθικτη, που σημαίνει ότι αν η αξιωματικός φορούσε ζώνης ασφαλείας, θα είχε γλιτώσει με έναν τραυματισμό.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες που είδαν τη σκηνή, η άτυχη υποσμηναγός, πιθανόν δε φορούσε ζώνη ασφαλείας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου, ενώ τραυματίστηκε ο 37χρονος Λαμιώτης και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί, καθώς χρειάστηκε να κοπεί η πόρτα του 4Χ4 οχήματός του. Τελικά μεταφέρθηκε, ελαφρά τραυματίας στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.

Ευτυχώς, από τη σύγκρουση του μοιραίου Micra με το τρίτο αυτοκίνητο, δεν υπήρξε τραυματισμός. Πάντως η κινητοποίηση της Τροχαίας Βόλου και της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ στον τόπο του δυστυχήματος βρέθηκε και ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης.
Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν παντρεμένη, ο σύζυγός της ήταν είναι απόστρατος, επίσης από την πολεμική Αεροπορία και κατέλιπαν ένα αγόρι ηλικίας 12 χρονών, ενώ διέμεναν επί της οδού Κοραή 125, στο Βόλο.

Η κηδεία της άτυχης υποσμηναγού θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Βόλου, με συμμετοχή και αγήματος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Διακόπηκε η κυκλοφορία
Λόγω του τροχαίου διακόπηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μέχρι τις 10.45, καθώς ο δρόμος γλιστρούσε από τα λάδια και δεν μπορούσε να δοθεί στην κυκλοφορία, πριν καθαριστεί καλά από σκούπα του Δήμου.

Αφού Πυροσβεστική και Τροχαία τράβηξαν τα τρία αυτοκίνητα στην άκρη του δρόμου, επί τόπου πήγε σκούπα του Πολυδύναμου κέντρου Ν. Αγχιάλου που καθάρισε το δρόμο, στη συνέχεια η Πυροσβεστική έριξε πριονίδι, για να απορροφηθούν τα λάδια από τα κάρτερ των κινητήρων και ακολούθησε πλύση του οδοστρώματος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Πάντως, η κυκλοφορία εκτρέπονταν από τη γέφυρα του Μάραθου και δεν δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα.

Η Αστυνομία
Στο ενημερωτικό δελτίο της Αστυνομίας αναφέρεται ότι σήμερα και περί ώρα 08.00 στο Μάραθο Μαγνησίας, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονη Ελληνίδα συγκρούστηκε με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος Έλληνας και με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 23χρονο Έλληνα.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της οδηγού του πρώτου οχήματος και ο επιπόλαιος τραυματισμός του οδηγού του φορτηγού.

To μαύρο Seat Leon με το οποίο συγκρούστηκε το Nissan της άτυχης υποσμηναγού.To μαύρο Seat Leon με το οποίο συγκρούστηκε το Nissan της άτυχης υποσμηναγού.Κυριολεκτικά σμπαράλια έγινε το λευκό Nissan Micra της 44χρονης!
Η μηχανή εκσφενδονίστηκε από το όχημαΠαρά το ότι λειτούργησαν οι προστατευτικοί αερόσακοι η 44χρονη δεν σώθηκε.Κυριολεκτικά σμπαράλια έγινε το λευκό Nissan Micra της 44χρονης!

πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨