Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η Π.Ο.Σ. παρουσίασε σε συνέδριο τις υπερβάλλουσες μειώσεις που επιβλήθηκαν στα Στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α.

 

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ. Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.   "καταπέλτης" από του βήματος του 23ου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α). Παρουσίασε όλα τα στοιχεία με εικόνες επί της οθόνης του συνεδρίου και απευθυνόμενος στους κ.κ. Μπαλτάκο και Βλαχογιάννη είπε: .....με τις μειώσεις που έχουμε υποστεί, ήδη το κράτος έχει πάρει από το 2013 σε μισθούς και συντάξεις, ότι έχει σχεδιάσει μέχρι τέλους του 2016, με το 4ετές μεσοπρόθεσμο. Δεν μας κάνετε λοιπόν χάρη. Τις μειώσεις ήδη τις υποστήκαμε!! Διόρθωση απαιτείται !!"

panoramiki2 1680 570

Πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα, το 23ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), με κεντρικό σύνθημα: «Θωρακίζοντας την Αστυνομία - Προστατεύουμε τους Θεσμούς». Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και η ΠΟΣ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και τον Ταμία της Ομοσπονδίας, Ταξχο εα Βασ. Νικολόπουλο και τον Αντγο εα Κων. Βερνίκο, αντίστοιχα.......

Στο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ παρέστησαν και χαιρέτησαν τις εργασίες του, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ Αθανάσιος, εκ μέρους της Ν.Δ. ο Βουλευτής κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Ηλίας, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο Βουλευτής κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Δημήτριος και ο υπεύθυνος του συνδικαλιστικού τομέα κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος, των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Βουλευτής κ. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ Βασίλειος, της Δημοκρατικής Αριστεράς ο κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος και του Κ.Κ.Ε. ο Βουλευτής κ. ΚΑΤΣΩΤΗΣ Χρήστος.
DSC 0198 800 537
Παρέστησαν, επίσης, από τη Φυσική Ηγεσία της ΕΛΑΣ, ο Αρχηγός Αντιστράτηγος κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Σπυρίδων και ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος. Επίσης, ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, Αρχιμανδρίτης κ. ΚΙΟΥΛΟΣ Νεκτάριος, καθώς και ανώτεροι και ανώτατοι Αξιωματικοί των Διευθύνσεων του Αρχηγείου και της Γ.Α.Δ.Α.

Στο δεύτερο μέρος της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος της ΠΟΣ παρουσίασε για ενημέρωση των παρισταμένων σε POWER POINT, τα στοιχεία που στοιχειοθέτησαν τις υπερβάλλουσες έναντι των στόχων, μειώσεις που επιβλήθηκαν στα Στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α.

Λεπτομέρειες του Συνεδρίου ΕΔΩ

Κατά τον χαιρετισμό του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος της ΠΟΣ μεταξύ άλλων και απευθυνόμενος προς το Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Παν. Μπαλτάκο και τον Βουλευτή της ΝΔ Κ. Ηλ. Βλαχογιάννη τόνισε "Κύριε Γενικέ Γραμματέα της Κυβέρνησης, κύριε Βουλευτά Βλαχογιάννη, επειδή ακούστηκε ότι δεν θα γίνουν οι μειώσεις του 2014, θα πρέπει να ξέρετε ότι με τις μειώσεις που έχουμε υποστεί, ήδη το κράτος έχει πάρει από το 2013 σε μισθούς και συντάξεις, ότι έχει σχεδιάσει μέχρι τέλους του 2016, με το 4ετές μεσοπρόθεσμο. Δεν μας κάνετε λοιπόν χάρη. Τις μειώσεις ήδη τις υποστήκαμε!! Διόρθωση απαιτείται !!"

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε όλο το χαιρετισμό του Προέδρου της ΠΟΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨