Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ



Εδω ο κοσμος χανεται και το αιδοιο χτενιζεται. Εν μεσω πανηγυρισμων, εγινε προσφατα συναντηση του συντονιστικου οργανου των ενωσεων αποστρατων με τον Σαμαρα, για τις διπλες περικοπες στις συνταξεις και αλλα συντεχνιακα θεματα, με το αναμενομενο αποτελεσμα να φυγουν με κατεβασμενα τα βρακια. Δεν μπορω να πιστεψω, αν και προερχομαι απο τις ταξεις της Π.Α, οτι πρωην Αξ/κοι που πετουσαν μαχητικα, κυβερνουσαν φρεγατες και υποβρυχια και καναν ελευθερες πτωσεις με αλεξιπτωτα, εφθασαν... στο υπερτατο σημειο δουλοπρεπειας, να εκλιπαρουν για ενα κομματι κουραμανας. Αντι να θεσουν θεματα για το ξεπουλημα της πατριδας, αντι να εστιασουντην προσοχη τους στον εξευτελισμο που υφισταται ο ελληνικος λαος τον οποιο ορκιστηκαν να προστατευουν, αντι να απαιτουν την πραγματικη Δημοκρατια και οχι την συνεχιση της Κοινοβουλευτικης τρομοκρατιας, θλιβερες φιγουρες που νοιαζονται μονο να περισωσουν οτι τους απομεινε, χωρις συναισθηση για το χαμενο μελλον των παιδιων τους, παρακαλουν σαν επαιτες  τον ηλιθιο Παναγιωτοπουλο και τον τρισαθλιο Σαμαρα να περισωσουν τις συνταξεις τους, αποκαλωντας τους, σεβαστε και αξιοτιμε. Να χεσω τα γαλονια σας και τα παρασημα σας. Ενας Αξ-κος που εχει αδενες κατω απο τα σκελια του και οχι κερασακια, περναει το αυστηρο μηνυμα οτι ειμαστε εδω. Ειμαστε εδω και ξερουμε τις προθεσεις σας και δεν θα σας αφησουμε να τις υλοποιησετε. Η πατριδα μας, η Ελλαδα μας δεν ειναι για πουλημα. Πειτε τους, οτι μπορει να συμβουν ατυχηματα. Μπορει π.χ ενα Α7H  CORSAIR, να συντριβει πανω στο ελληνικο κοινοβουλιο, η κατα λαθος να σκασουν χειροβομβιδες κροτου και σκατου στο υπουργειο εργασιας. Ετσι μονο θα παρουν το μηνυμα.Ευτυχως ομως, και σας το λεω απο πρωτο χερι, υπαρχουν  ακομα αγνα Ελληνακια, που οταν χρειασθει θα μας βγαλουν ασπροπροσωπους. Ολα αυτα τα πολιτικα τσογλανια, τα πειθηνεια οργανα της παγκοσμιας διακυβερνησης που πινουν το αιμα του ελληνικου λαου, καποια στιγμη θα βρουν το διαολο τους.

Αντώνης Φορλίδας
ΑΜΒΕΡΣΑ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨