Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ραντεβού Παναγιωτόπουλου (εντός τρέχοντος Ιουλίου) με τους Αποστράτους !!!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 4/7/2022 (22:45) 

Σύμφωνα με πληροφορίες  του ιστολογίου μας εντός των επόμενων λίγων ημερών ο κ. Παναγιωτόπουλος αναμένεται να προσέλθει στο <<ραντεβού>> του  με τους Αποστράτους. Κατατίθεται για διαβούλευση...........

 το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ που περιλαμβάνει και το άρθρο 27 της Κατάργησης μειώσεων ν. 4093/12 στα Μετοχικά Ταμεία

Νεότερα προσεχώς στο aeroporiapostratos........

-------------------------------------


1η σήμερα κ. Υπουργέ  Καλό σας Μήνα!!! (Ιούλιο) 


Με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πλέον ότι είναι  ¨γνωστόν τοις πάσι¨ ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο - Οκτώβριο '22 έχουμε εκλογές ο μήνας που απομένει για να υλοποιήσετε το ραντεβού σας  με τους Αποστράτους είναι ο τωρινός μήνας Ιούλιος '22.

Για να μην ξανά ακουσθεί εμείς θέλαμε αλλά  "ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΑΜΕ λόγω εκλογών"  είναι στην διακριτική σας ευχέρεια κ. Υπουργέ να " ξανά συναντήσετε" με το "ραντεβού" αυτό την πολυπληθέστατη οικογένεια των Αποστράτων....

Τελευταία ευκαιρία και για σας και για μας κ. Υπουργέ 
και ο νοών νοείτο!!!..... 

Υ.Γ.1 Επειδή οι τότε ε.ε. και σημερινοί Απόστρατοι έχουν μνήμη!!!!  Αν δεν το γνωρίζετε ρωτήστε ποιος ήταν ο προηγούμενος ΥΠΕΘΑ;;;; .....σε ποια παράταξη - Κυβέρνηση  ανήκε;;;;;...... πότε το είπε;;;;;....και για πιο λόγο είπε το "ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΑΜΕ";;;;;

Υ.Γ.2: επειδή το "καζάνι  βράζει" των Αποστράτων εμείς τα είπαμε ΕΓΚΑΙΡΩΣ ....και αμαρτίαν ουκ έχομεν.....

Καλό σας Καλοκαίρι!!!

4 σχόλια:

  1. ΘΑ ...ΘΑ ΘΑ... ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..... ( ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ή ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ... ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ !!! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι νομοι περικοπων συνταξεων Ν 4024,Ν 4051,Ν 4093 να εφαρμοζονται για μερικους στις συντάξεις και για τις υπολοιπες νέες επανυπολογισμένες συντάξεις, όχι . Στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στο άρθρο 27 προβλέπεται η κατάργηση των μειώσεων του ν.4093/2012 για τα Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και τους οικείους Ειδικούς Κλάδους.
    Οι υπόψη κρατήσεις είχαν κριθεί αντισυνταγματικές, στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του ΣΤΕ (1891/20290), ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε αποκατασταθεί η αδικία στην οποία υπόκεινται οι απόστρατοι.
    Οι παραπάνω κρατήσεις παύουν να ισχύουν με αναδρομική ισχύ από 01/01/2021.
    Επομένως, σταματά η αδικία δύο ταχυτήτων που υφίστανται οι Απόστρατοι διότι οι μερισματούχοι των Μετοχικών Ταμείων πριν το 2016 συνέχιζαν να έχουν κρατήσεις, ενώ μετά το 2016 δεν είχαν.
    Εντος Ιουλιου 2022 θα ψηφιστει γιατι εχει πολλα για ΕΔ το νομοσχεδιο."Έν τή παλάμη καί ούτω βοήσωμεν"
    Συμφωνω με το αρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράξεις .
    Δεν τσιμπάμε στα θα,θα,θα,θα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨