Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Ενημερωτικό για την πληρωμή των Μερισμάτων ΜΤΑ/ ΕΚΟΕΜΑ μηνός Μάϊου & της Φορολογίας 2021 (χρήση 2020)


<< Τα Μερίσματα & ΕΚΟΕΜΑ μηνός Μάϊου καταβάλλεται προσπάθεια από το ΜΤΑ να καταβληθούν αντί για 05-05-21 
την Μ. Τετάρτη - Μ. Πέμπτη απόγευμα…… >>


Γράφει ο Υπτχος ε.α Γούδας Αλέξανδρος

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΜΤΑ-ΕΚΟΕΜΑ ΜΗΝΟΣ ΜΑΙΟΥ 21 ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 09-03-21 – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ 2021 (ΧΡΗΣΗ 2020)
Αθήνα, 24-04-21

1. Αναρτήθηκαν από το ΜΤΑ, τα ενημερωτικά σημειώματα του μηνός Μαΐου 21 με τα νέα αναπροσαρμοσμένα (αυξημένα) μερίσματα και αναδρομικά από 09-03-21, αλλά και με τις νέες (αυξημένες) αναγκαστικές κρατήσεις για ΕΑΑΑ, ΝΙΜΙΤΣ, ΦΟΡΟ ΕΙΣ., ΑΝΑΓΝ.ΕΚΟΕΜΑ και του Ν.4093/12 που πρόκειται όμως να............καταργηθεί με σχετική τροπολογία σε Νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ μετά το Πάσχα….Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους εργαστήκανε θετικά και καλόβουλα για τον σκοπό αυτό.   Καταβάλλεται προσπάθεια από το ΜΤΑ να καταβληθούν αντί για 05-05-21 την Μ. Τετάρτη - Μ. Πέμπτη απόγευμα……

2. Σχετικά τώρα με τις φορολογικές δηλώσεις του 2021 (χρήση 2020), αναρτήθηκαν από τον ΕΦΚΑ οι ετήσιες Βεβαιώσεις Αποδοχών για την χρήση του 2020, αλλά τα ποσά της επιστροφής των μειώσεων συντάξεων για το 11-μηνο (11/06/15 – 12/05/16) που ήταν να δηλωθούν με τροποποιητικές στις χρήσεις 2015 και 2016, εγγραφθήκανε όλα στην χρήση του 2017 οπότε αναγκαστικά θα δηλωθούν με τροποποιητική δήλωση για την χρήση του 2017 και θα έχει δυστυχώς αποτέλεσμα την μεγαλύτερη φορολόγηση της πλειονότητας των Συναδέλφων, καθόσον θα αλλάξουν κλιμάκιο εισοδήματος από τα 20.000 σε (20.000+10.000) με φορολογικό συντελεστή από 22% σε 29% (για το υπερβάλλον ποσό των 20.000 ευρώ, καθώς και σχετική αυξημένη Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης (Ε.Ε.Α)

Με Εκτίμηση

------
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.
Υπτχος ε.α Γούδας Αλέξανδρος

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει πιθανότητα τα αναδρομικά στην βεβαίωση φορολογίας που υπάρχει στο Taxis (όταν ανοίξει η εφαρμογή για το φορολογικό έτος 2020), να είναι κατανεμημένα στα σωστά έτη, οπότε θα ακολουθήσουμε αυτήν στις τροποποιητικές ανεξάρτητα από την βεβαίωση του ΕΦΚΑ. Ας περιμένουμε να δούμε. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Υπτχος ε.α κ Γούδας Αλέξανδρος ειναι παντα εγκυροτατος και καλο ειναι να γραφει αρθρα ενημερωσης .
    Τον ευχαριστουμε και ευχομαστε σε ολους ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨