Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Ψύχραιμη προσέγγιση - ανάλυση σε απλά Ελληνικά....το τι συμβαίνει μέχρι ώρας με το ORUC REIS.....


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 12/8/2020 18:30


Η χθεσινή μας παρούσα ανάρτηση έδειξε  ότι ο κόσμος ΔΕΝ εγκλωβίζετε πλέον σε παραφιλολογίες και μεγάλα λόγια του διαδικτύου και σε ¨οφθαλμαπάτες¨ που γραφόταν κατά κόρον από τα λεγόμενα μεγάλα site.  Η τεράστια επισκεψιμότητα που δέχθηκε το aeroporiapostratos μέσα σε ένα (1) 24ωρο ΔΕΙΧΝΕΙ καθαρά ότι οι χρήστες του διαδικτύου (ο απλός λαός) ζητούσε να μάθει με απλά Ελληνικά λόγια τι συμβαίνει τελικά, αν παραπληροφορείτε ή αν του λένε την μισή αλήθεια.

Συνεχίζοντας σήμερα (μετά τα χθεσινά μας απλά λόγια περί Υφαλοκρηπίδας κλπ)   παραθέτουμε στους αναγνώστες μας το πλήρες κείμενο  της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το δίκαιο της θάλασσας  στα Ελληνικά και Αγγλικά 

Μετά την ανάγνωση των κειμένων ο καθ ένας πλέον γνωρίζει  
 ότι η Ελλάδα μας (δια των επίσημων εκπροσώπων της ) 
 κινείται και ενεργεί ΠΆΝΩ στην ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ

------------------------------------

Προς "ναυτιλομένους του πληκτρολογίου", μια ταχύρρυθμη εκμάθηση στις εννοιες "ΑΟΖ", "Υφαλοκρηπίδα" , "Χωρικά" και "Διεθνή" ύδατα .
"Υφαλοκρηπίδα" είναι ότι ακουμπά και σχετίζεται με τον βυθό, αυτό που λέμε "πάτος" της θάλασσας.

Αυτός ο βυθός ανήκει στο κυρίαρχο κράτος η στεριά του οποίου παράγει ως προβολή του στο βυθό την "υφαλοκρηπίδα" .

Οτι είναι πάνω από το βυθό, αν δεν έχει υπάρξει ανακήρυξη ΑΟΖ, είναι ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ.

Η τωρινή Τουρκική NAVTEX λοιπόν αφορά...........

ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ
υπερκείμενα της Ελληνικής και Κυπριακής Υφαλοκρηπίδας.

Το ORUC REIS λοιπόν τώρα σέρνει καλώδια άνωθεν της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας ,στα ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ και προς ώρας ΔΕΝ παρανομεί.

Αν επιχειρήσει έρευνες σε επαφή με το βυθό ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία.

Ως τώρα η Τουρκία ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να ακουμπήσει βυθό στην γειτνιάζουσα και μόλις χθες ανακηρυχθείσα ΑΟΖ Ελλάδας -Αιγύπτου.

Αντιλαμβάνεστε ότι αν "χτυπήσουμε τώρα", όπως ζητούν κάποιοι πολεμισταράδες, οι γείτονες θα αποκτήσουν πλεονέκτημα στο Διεθνές Δίκαιο.

Ότι συμβαίνει στη Θάλασσα τώρα, έχει το ακριβές του αντίστοιχο στη στεριά όπως σε ένα αφραχτο Λιβάδι που μας ανήκει: κάποιος μπορεί να περνάει, να βαδίζει πάνω του και να διέρχεται από κει. ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ, είτε π.χ. κάποιο καρπό δικό μας πάνω στο Λιβάδι είτε πατάτες από το χώμα,

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ.


Σεβαστείτε τα πληρώματα των πολεμικών μας που θαλασσοδέρνονται σε κατάσταση "εμπλοκής" αντί να διακοπάρουν.

Σεβαστείτε τους πιλότους μας που 15 μέρες τώρα ιδρώνουν στα "τολ" μέσα στα "φορτωμένα" αεροπλάνα τους .

Σεβαστείτε τους ακρίτες μας που 15 μέρες περιμένουν με το δάκτυλο στην σκανδάλη .

Αν χρειαστεί θα υπερασπιστούν το Εθνος.
Το "όλον" του Εθνους.

Το οποίο φυσικά, όπως συμβαίνει σε όλα τα Εθνη, περιλαμβάνει και τους ανόητους ανάμεσά μας.

Είτε όσοι φωνάζουν "ρίξτε τους" είτε κάποιος βιαστεί να πατήσει πρόωρα σκανδάλη.

Είναι ένα ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ, ΧΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ.

συνεχίστε ΕΔΩ 

(Από ανάρτηση στο διαδίκτυο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨