Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές για τις Εορτές


Αγαπητοί συνάδελφοι,ε.ε.και ε.α.,
για τις εορτές των Χριστουγέννων,Αγίου Βασιλείου και Φώτων, εύχομαι από τα έγκατα της ψυχής μου υγιεία και ευτυχία,προσωπική και οικογενειακή,το δε 2017 να ιστορίσει επιτέλους την ανάδυση της Χώρας μας από το......... τέλμα του οικονομικοκοινωνικού της στραγγαλισμού,στο οποίο βύθισαν οι κατ'επιταγήν του κομματικού τους κέρδους διαχειριζόμενοι την πολιτικήν,πολιτικοί ηγητορές μας.
Επίσης χαρούμενες τις γιορτές να περάσει και ο αρχηγός μας, χωρίς να αισθά-
νεται τις άγριες συνειδησιακές τύψεις για τον ακροτηριασμό της Π.Α.τον οποίο προεκάλεςε με την διαγραφή,από το χώρο της,της Σ.Τ.Υ.Α.

Επ/γός (ε.α.) Γεώργιος Δούφας 6ης Σ.Τ.Υ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨