Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΕΡΤ2 "Τεκμήρια Ελληνισμού": "Οι Ιππότες της Αιγαίας Θάλασσας" (ντοκιμαντέρ)


Η ΕΡΤ2 θα προβάλει τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου και ώρα 18.20, στην εκπομπή "Τεκμήρια Ελληνισμού", το ντοκυμανταίρ "Οι Ιππότες της Αιγαίας Θάλασσας", που έχει ως θέμα την ανεύρεση στη Θάσο των συντριμμάτων αεροπλάνου του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, τύπου Sopwith Camel. 

Από το ντοκυμανταίρ αυτό είχε προβληθεί το..............
2013 στην ΕΡΤ3, ένα επταλεπτο (00:07) διαφημιστικό (ολο το ντοκυμανταίρ είναι σχεδόν ωριαίας διάρκειας), αλλά λίγες ημέρες πριν την προβολή του έκλεισε η ΕΡΤ και έτσι μπήκε στο αρχείο.
Μετά το τέλος του ντοκυμανταίρ, θα προβληθεί συζήτηση στο στούντιο μεταξύ της παρουσιάστριας της εκπομπής κας Μ. Κουφοπούλου της σκηνοθέτιδας του ντοκυμανταίρ, κ. Δ. Πανταζή, του Ασμχου (Ι) κ. Π. Βατάκη, και του Δημάρχου Θάσου, κ. Κ. Χατζηεμμανουήλ.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Α. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ, ΕΕΕΣ "ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ" ΑΜΚΕ.


β. ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΗΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.


Γ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΚΑΡΩΝ κο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΛΑΓΟ.

Δ. Η "ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ" ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κκ Π. ΒΑΤΑΚΗ, Κ. ΛΑΓΟ , ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΟΥΣ.


Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ 100 TOIΣ EKATO ΕΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ "SOPWITH CAMEL", ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΛΩΣ "ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ".


ΣΤ. ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΧΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΕΡΟΥ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ "ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ" ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΠΙΘΑΝΟΝ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΟ, ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΩΣ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΟΤΑΝ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ.


Ζ. ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΡΘΩΣ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕΙΓΜΑ, ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ "ΕΙΔΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ".


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨