Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Economist: «το δίλημμα του Τσίπρα και οι σχέσεις του με τον κλήρο»


ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι του......

Τι αναφέρει για την σημερινή παρουσία του στον αγιασμό των υδάτων

Μέχρι και θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση του Economist έγινε η σημερινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά και η φωτογραφία του με το περιστέρι! Ο Economist, στη στήλη Έρασμος, για τη Θρησκεία και την Πολιτική, με τον τίτλο «ανοίγοντας τα φτερά του», περιγράφει τον συμβολισμό του εορτασμού των υδάτων και της βάπτισης του Χριστού για τους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο, ακόμη και για όσους δεν είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενοι και ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες διαφορές τους.

«Όλα αυτά αποτελούν ένα δίλημμα για τον.......
Αλέξη Τσίπρα, του οποίου η επικείμενη επικράτηση στις εκλογές προκαλεί κύματα αναστάτωσης στην ευρωζώνη. Αν και έχει δημιουργήσει φιλίες με ανθρώπους του κλήρου (από τον Πάπα Φραγκίσκο μέχρι τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο), δεν είναι κρυφό ότι ο ίδιος είναι άθεος και ότι δεν του αρέσουν οι θρησκευτικές βαπτίσεις, όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι διάλεξε να μην κάνει θρησκευτική βάπτιση στα παιδιά του, ένα από τα οποία τα ονόμασε Ερνέστο, προς τιμήν του Τσε Γκεβάρα, σε κοσμική ονοματοδοσία και όχι θρησκευτική» .

Ο Economist προσθέτει, «όμως σήμερα στα παγωμένα και θολά νερά του λιμανιού του Πειραιά, με την μπάντα να παιανίζει και τους ένστολους στρατηγούς και επικεφαλής της αστυνομίας να παραβρίσκονται, ο κ. Τσίπρας ούτε λίγο ούτε πολύ όφειλε να παίξει το ρόλο του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Του έδωσαν επίσης και ένα περιστέρι το οποίο έπρεπε να αφήσει να πετάξει όταν η χορωδία έψαλλε “το Άγιο Πνεύμα με τη μορφή περιστεράς" και εκείνος επιτέλεσε το καθήκον του. Η φωτογραφία μάλιστα από τη στιγμή θα βοηθήσει το εκλογικό μέλλον του» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨