Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ποιός είναι ο ‘’ΑΣΣΟΣ’’ στο μανίκι του Συντονιστικού των Αποστράτων στη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά;;;


 

  • Τα ονόματα των 33 Βουλευτών της Ν.Δ. & η ερώτησή τους στη Βουλή για τις διπλές περικοπές μας !!!


Ο  ‘’ΑΣΣΟΣ’’ στο μανίκι του Συντονιστικού των Ενώσεων Αποστράτων στην συνάντηση που θα έχουν με τον κ. Πρωθυπουργό είναι οι τριάντα τρεις (33) βουλευτές της Ν.Δ. που ρωτάνε στη Βουλή για το ΔΙΠΛΌ ΨΑΛΙΔΙ΄΄  στις συντάξεις των Αποστράτων!!!!
Με ερώτηση τους στη Βουλή στις 10/1/13 ομολογούν ότι μας ΑΔΙΚΟΥΝ διπλά σε σχέση με όλες τις άλλες κοινωνικές ομάδες που έχουν μόνο μία περικοπή.
Λες και δεν ήταν οι ίδιοι που ψήφισαν την αδικία στις συντάξεις μας!!!

Οι Απόστρατοι όμως ερωτούν : Όταν ψηφίζατε το ΜΝΗΜΌΝΙΟ 3 γνωρίζατε ή δεν γνωρίζατε ότι αδικείται διπλά τους Αποστράτους ;; 

κ.κ. Πρόεδροι των Ενώσεων Ε.Α.Α.Σ – Ε.Α.Α.Ν.- Ε.Α.Α.Α.  
αρπάξτε την ευκαιρία!!! 

Το επιχείρημα αυτό στην συζήτηση με τον κ. Πρωθυπουργό είναι πολύ σοβαρό και χειροπιαστό. Η Συγγρού πλέον δέχεται μηνύματα και μέσα από το σπίτι της, για την ΑΔΙΚΊΑ στους Αποστράτους.
Η θορύβηση των Βουλευτών και η ερώτησή τους στην Βουλή δεν είναι τυχαία, κατάλαβαν πλέον  ότι εκλογές δεν ξαναβλέπουν.
Οι Απόστρατοι  για αυτούς αλλά και για τα 3 κόμματα της συγκυβέρνησης  μετά απ΄ αυτή την ΑΔΙΚΊΑ θα είναι ΜΑΚΡΙΝΌ ΠΑΡΕΛΘΌΝ!!!

Η  Ερώτηση υποβλήθηκε στις 10 Ιαν13 από τους 33 βουλευτές της ΝΔ!!!! Οι βουλευτές είναι οι.........


 Βογιατζής Γεωργίου Παύλος, Βλαχογιάννης Γεωργίου Ηλίας, Βογιατζής Γεωργίου Παύλος, Γεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων – Άδωνις, Γκιουλέκας Πέτρου Κωνσταντίνος, Δερμεντζόπουλος Χρήστου Αλέξανδρος, Καραμανλή Αρκαδίου Άννα, Καράμπελας Δημητρίου Ιωάννης, Καρανάσιος Βασιλείου Ευθύμιος, Κέλλας Αχιλλέα Χρήστος, Κόνσολας Νικία Εμμανουήλ, Κοντογεώργος Αθανασίου Κωνσταντίνος, Κοντός Ευστρατίου Αλέξανδρος, Κουτσούμπας Βασιλείου Ανδρέας, Κοψαχείλης Αθανασίου Τιμολέων, Κυριαζίδης Τριαντάφυλλου Δημήτριος, Λεονταρίδης Χρήστου Θεόφιλος, Μακρή Θεοδώρου Ευαγγέλου Ελένη, Μάνη-Παπαδημητρίου Ευαγγέλου Άννα, Μαρίνος Σπυρίδωνος Ανδρέας, Μπατσαρά Νικολάου Γεωργία, Μπέζας Εμμανουήλ Αντώνιος, Νεράντζης Δημητρίου Αναστάσιος, Νταβλούρος Περικλή Αθανάσιος, Παπακώστα - Σιδηροπούλου Αγγέλου Αικατερίνη, Πασχαλίδης Αδάμ Ιωάννης, Σαμπαζιώτης Αθανασίου Δημήτρης, Σκόνδρα Κωνσταντίνου Ασημίνα, Σκρέκας Θεοδώρου Κωνσταντίνος, Σολδάτος Φωτίου Θεόδωρος, Στύλιος Δημοσθένη Γεώργιος, Ταμήλος Κωνσταντίνου Μιχαήλ, Τζαμτζής Συμεών Ιορδάνης (Δάνης), Χριστογιάννης Διονυσίου Δημήτριος.

H ερώτηση είναι κοινή για όλους !

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:    1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
2) ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ... 
3) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
4) ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

ΘΕΜΑ: ΔΙΠΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ 
ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εφαρμογή του νέου ειδικού μισθολογίου, για τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με αναδρομικές περικοπές από τον Αύγουστο του 2012, είχε ως φυσική συνέπεια, σημαντική μείωση και στις αντίστοιχες συντάξεις, οι οποίες διαμορφώνονται βάσει των βασικών μισθών. Οι μειώσεις αυτές είναι  της τάξης του 15 έως 20 %.
Επιπλέον, τα απόστρατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εντάσσονται και στην κατηγορία των λοιπών συνταξιούχων, οι συντάξεις των οποίων θα υποστούν μειώσεις από 5% έως και 20% από τις αρχές του τρέχοντος έτους.
Την ίδια στιγμή τα Μερίσματα των Μετοχικών Ταμείων τους συνεχώς μειώνονται.
Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα σημαντική μείωση του εισοδήματος των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί :
Αν τα αρμόδια Υπουργεία προτίθενται να προβούν σε άμεσες και συγκεκριμένες  ενέργειες προκειμένου να αρθεί η αδικία σε βάρος των ανωτέρω συμπολιτών μας, και ποιες θα είναι αυτές.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨