Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Στις 5 Οκτωβρίου 2012 τα"40 Χρόνια 363ΜΕΑ" Εκδήλωση στη Μοίρα!!!Η 363 Μοίρα συγκροτήθηκε τον Ιανουάριο του 1972, αρχικά ως 361 Σμήνος Εκπαιδεύσεως Αέρος (Σ.Ε.Α), με σκοπό την επιχειρησιακή εκπαίδευση των Ικάρων IV τάξεως πριν την ενσωμάτωσή τους στις πολεμικές μοίρες.
Από το 1972 έως το 1976 η εκπαίδευση γινόταν με αεροσκάφη T-33Mk.3 και Τ-33Α ενώ από το 1977 μέχρι και σήμερα με αεροσκάφη T-2.
Στα 40 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της η μοίρα έχει πετάξει σχεδόν 200.000 ώρες εκπαιδευτικών πτήσεων και έχει τροφοδοτήσει το σύνολο των πολεμικών μοιρών με αεροπόρους για αεροσκάφη πρώτης, δεύτερης αλλά και τρίτης γενιάς.

Η Μοίρα τιμώντας την ιστορία της γιορτάζει στις 5 Οκτωβρίου 2012 τα τεσσαρακοστά γενέθλιά της και καλεί όλους τους φίλους της να γιορτάσουν μαζί της.

Πηγή:Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας “ΙΚΑΡΟΣ” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨