Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

Άνθρακες ο Θησαυρός - και από την Ε.Α.Α.Ν - το νέο Ασφαλιστικό Βρούτση (Ανακοίνωση)


Η αντίδραση - απάντηση της Ε.Α.Α.Σ. ήταν άμεση για το νέο ασφαλιστικό Βρούτση .......η ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Α. μαθαίνουμε ότι αναμένεται.........πληροφορίες (του ρεπορτάζ μας) λένε ότι βρίσκεται καθ΄οδόν .....κάπου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας....και μέχρι αύριο το πολύ μεθαύριο θα είναι κοντά μας!!!! 

Για την ώρα δείτε την ανακοίνωση της Ε.Α.ΑΝ...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨